Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη του Δημάρχου Στυλίδας στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου, σε θέματα όπου αφορούν την εποπτεία και ευθύνη πρόληψης της παραβατικότητας, Νίκο Τριανταφύλλη,  πραγματοποίησαν  χθες επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όπου συναντήθηκαν  με τον  Διευθυντή  Χρήστο Μουτσώκο, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάδειξη της ευθύνηςτων δυο οργανισμών στην ασφάλεια του δήμου Στυλίδας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια του δήμου και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, και προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας τους.

Ο Αποστόλου  εξήρε τον ρόλο της  Ελληνικής  Αστυνομίας για την επίλυση και πρόληψη των προβλημάτων ασφάλειας που επηρεάζουν τους κατοίκους του δήμου  τονίζοντας αφενός μεν ως άμεση προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής την ασφάλεια των δημοτών και της περιουσίας αυτών, αφετέρου δε εξέφρασε την έκδηλη ανησυχία του για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά παραβατικότητας στην ανατολική Φθιώτιδα.

Από την πλευρά της ΑΔ Φθιώτιδας  κ. Μουτσώκος εξέφρασε την σημασία συνεργασίας σε θέματα πρόληψης του εγκλήματος, και της προστασίας των δημοτών όπως και την διάθεση αρωγής της Ελληνικής αστυνομίας  για την ασφάλεια και την δημόσια τάξη.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε αποτυπώνοντας την κοινή διάθεση για συνεργασία και  αλληλεγγύη μεταξύ  της ΕΛ.ΛΑΣ  και του Δήμου Στυλίδας  για αυξημένη προσπάθεια  δημιουργίας ενός ασφαλούς και ευημερούντος περιβάλλοντος για τους κατοίκους  του δήμου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΔολιοφθορΔολιοφθορές στο δίκτυο ύδρευσης Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμηςές στο δίκτυο ύδρευσης Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης

efthia

Ενημέρωση των προέδρων Υπάτης, Λιανοκλαδίου, Γοργοποτάμου, Παύλιανης

efthia

Συνεδριάζει σήμερα στη Λαμία η Επιτροπή Ισότητας των δύο Φύλων

efthia
Φόρτωση....