ΠοδόσφαιροΤοπικά

Κύπελλο Φθιώτιδας: Προκρίθηκαν με μεγάλα σκορ Στυλίδα και Καλαπόδι

Η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΦ, ομάδα της Στυλίδας και το Καλαπόδι είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν σήμερα το εισιτήριο της πρόκρισης για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα μετά την ισχνή νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στη Στυλίδα με 2-1, σήμερα ήταν σαρωτική μέσα στο Μαρτίνο και συνέτριψε τον Οπούντιο με σκορ 6-2 εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την πρόκρισή της την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο Κομποτάδων, ο τοπικός Εθνικός που ήταν νικητής στο α’ ματς με 3-1 και είχε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, γνώρισε βαριά ήττα από το Καλαπόδι με 4-0, που έκανε την εντυπωσιακή ανατροπή και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι παίκτες του Χρήστου Θεοχάρη, με τους Σινιάρι 18’, Μαρκάκη 40’, Χρήστου 80’, Παν. Μπουρλή 82’.

Να δούμε την πλήρη εικόνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ… 0-4  (3-1)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ…Αναβλ.  (4-0)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΕΝΩΣΗ 2010… Αναβλ. (4-0)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΣΤΥΛΙΔΑ…2-6  (1-2)

***  Οι άλλοι δύο προημιτελικοί αναβλήθηκαν από την ΕΠΣΦ μετά από σχετικά αιτήματα των ομάδων.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  (5/3/2025 & 2/4/2025)

(17)  ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΝΙΚΗΤΗΣ 2
(18)  ΝΙΚΗΤΗΣ 3 – ΣΤΥΛΙΔΑ

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κουρεμάδας στο ντέρμπι Καλυβίων – Στυλίδας

efthia

Στις 26 Φλεβάρη οι πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας

efthia

Οι Ελπίδες με Γερμανία, Γεωργία, Β. Ιρλανδία, Λετονία και Μάλτα

efthia
Φόρτωση....