Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης», με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Σφιντέρσκι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Οι αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ και το λάθος του Ντραγκόφσκι έφεραν τελικά το 1-1 με τον Τάσο Δώνη στο 75′, σε μια παράξενη φάση.
Ο Παναθηναϊκός έψαχνε στις αντεπιθέσεις δεύτερο γκολ, όμως ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε τελικά στην ισοφάριση. Γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη ο Ντραγκόφσκι, που δεν μπόρεσε να βάλει σωστά τα χέρια του στο σουτ του Δώνη, μετά τη σέντρα του Γιαννιώτα -αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τετέ σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, με τον Διούδη να απομακρύνει το πλασέ του αφύλακτου Βραζιλιάνου εξτρέμ.
Το 1-1 έμεινε ως το τέλος κι έτσι ο Άρης έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς, ανεβαίνοντας στους 11 β. μαζί με τον 5ο Λεβαδειακό. Μια θέση και δύο βαθμούς πιο κάτω, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, είναι ο Παναθηναϊκός, που στρέφει την προσοχή του στο ματς της Πέμπτης με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.
Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)
ΑΡΗΣ (Μανόλο Χιμένεθ): Διούδης, Τεχέρο, Φαντιγκά (79′ Φρίντεκ), Φαμπιάνο (46′ Σούντμπεργκ), Ρόουζ, Γαλανόπουλος, Μόντσου, Γένσεν, Καντεβέρε (46′ Μορόν), Αλφαρέλα (46′ Δώνης), Σίστο (68′ Γιαννιώτας).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Ντραγκόφσκι, Καλάμπρια, Τσιριβέγια (82′ Σιώπης), Τουμπά, Ζαρουρί (82′ Τζούρισιτς), Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν (90′ Πάντοβιτς), Σφιντέρσκι (70′ Γερεμέγεφ), Κυριακόπουλος (70′ Μλαντένοβιτς).

