Αυτοδιοίκηση

Ο Αντιδήμαρχος Κων. Σταυρογιάννης στα έργα του Σταυρού

Τα υπό εκτέλεση έργα οδοστρωσίας στην Δημοτική Κοινότητα Σταυρού επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Σταυρογιάννης, αρμόδιος για θέματα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, παρουσία του Προέδρου της  ΔΚ Σταυρού Βασίλη Σούλιου, του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσακμάκη και άλλων εκπροσώπων της Κοινότητας.
Ο κ. Σταυρογιάννης, ευχαρίστησε τόσο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και την εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την άμεση και έμπρακτη στήριξή τους, στα αιτήματα των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού και του Δήμου Λαμιέων, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και τη βελτίωση της συνολικότερης εικόνας της περιοχής και του Δήμου.
Όπως είναι γνωστό, αιτήματα για σταδιακές παρεμβάσεις που έγιναν αποδεκτά και υλοποιούνται με την συνεργασία της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ αφορούν:
1. Την αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης τμήματος της Λεωφόρου Σταυρού, από το ύψος της εκκλησίας του Οικισμού της Νέας Βράχας έως και την διασταύρωση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου.
2. Την αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης οδού από τον κυκλικό κόμβο του Ε-65 προς τη Δημοτική Κοινότητα Σταυρού (έως τις οδούς Σούλιου & Καραγάτσου).
3. Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου (από τον κόμβο για Κομποτάδες έως τον κόμβο του Ε-65).
4. Αποκατάσταση χώρου απόθεσης αποβλήτων της παλαιάς αποχέτευσης της Κοινότητας (εργασίες επιχωμάτωσης).

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τις 11.30 οι Λαϊκές στη Λαμία λόγω καύσωνα

efthia

Δημοτική Αρχή Λαμιέων: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά

efthia

Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Στυλίδας, για το Σαββατοκύριακο

efthia
Φόρτωση....