ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ο Βόλος τρία γκολ και τρία δοκάρια κόντρα στην καταδικασμένη Λαμία

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Βόλος κέρδισε 3-0 την καταδικασμένη Λαμία και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α’  Εθνική. Οι Βολιώτες πέτυχαν όλα τα γκολ στο α’ ημίχρονο, ενώ είχαν και τρία δοκάρια.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού η Λαμία παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη με τις γνωστές αδυναμίες απέναντι το Βόλο που θα είναι και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία


O αγώνας

Διατεθειμένος να κλειδώσει την παραμονή από το ξεκίνημα ο Βόλος, με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει προβάδισμα πριν καν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό και τον Χουάνπι να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Λάμπρου για το 1-0.

Η εκκίνηση ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 26’ ο σκόρερ βρήκε… δοκάρι σε κενή εστία!

Η Λαμία είχε μία και μοναδική φάση στο 31’ με τον Λέικ να πάει να κρεμάσει τον Σιαμπάνη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ο Βόλος πάτησε το γκάζι στο φινάλε του ημιχρόνου, βρίσκοντας άλλα δύο γκολ που τελείωσαν το ματς και την υπόθεση παραμονή. Πρώτα, στο 38’ ο Φεράρι σέντραρε και ο Χέρμασον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

 Δύο λεπτά αργότερα, ο Χουάνπι βρήκε με σκαφτή μπαλιά τον Φεράρι στην περιοχή, ο οποίος είχε ξανά δοκάρι, με τον Λάμπρου να παίρνει το ριμπάουντ για το 3-0.
Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους από τον πάγκο, δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές τους με λιγότερη συμμετοχή στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά.

Ο Βόλος στο 58’ είχε τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Κάτσικα, ενώ δέκα λεπτά μετά το διαγώνιο σουτ του Βλαχομήτρου δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.
Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να αλλάξει το παραμικρό και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Φάσεις, γκολ…

2′ Συνεργασία των παικτών του Βόλου, ο Χουάνπι μοιράζει έτοιμο γκολ στον Λάμπρου ο οποίος σκοράρει προ κενής εστίας…1-0

5′ Επικίνδυνο γύρισμα του Φεράρι, κανένας συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

26′ Ο Λάμπρου ντρίμπλαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά βρήκε… δοκάρι σε κενή εστία

31′ Πλασέ του Λέικ, που πάει να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα περνάει άουτ

38′  Σέντρα του Φεράρι, ο Χέρμανσον πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα…2-0

40′ Ο Χουάνπι τσίμπησε, ο Φεράρι έκανε το σουτ στην κίνηση που βρήκε στο δοκάρι και ο Λάμπρου πήρε το ριμπάουντ…3-0

 

50′ Ένα κοντινό σουτ του Λάμπρου πέρασε λίγο άουτ

58′ Δυνατό σουτ του Κάτσικα, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Συριτούδη

68′  Αδύναμο σουτ ο Βλαχομήτρος, μπλόκαρε εύκολα ο Σιαμπάνης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες: Κόμπα 60’, Προύντος 76’, Κάτσικας 77’ – Βιτλής 22’, Ιμπάνιεθ 87’

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σιαμπάνης, Μύγας (60’ Τασιούρας), Χέρμανσον, Καλογερόπουλος, Σούντγκρεν (73’ Ασλανίδης), Φεράρι, Ντε Καμπς (46’ Κάτσικας), Κόμπα (80’ Σκραμπ), Χιλ (46’ Προύντζος), Χουάνπι, Λάμπρου

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Θανάσης Στάικος): Συριτούδης, Ντεντάκης (87’ Γυφτομήτρος), Γκοτζαμανίδης, Χαντάκιας, Βιτλής, Σουρλής (70’ Αθανασακόπουλος), Σακόρ, Δοϊρανλής (60’ Σόρια), Τερεζίου (46’ Ρινγκ), Βλαχομήτρος, Λέικ (60’ Ιμπάνιεθ)

***   Στον πάγκο της Λαμίας ήταν ακόμη οι: Κόστιτς, Τσιάκας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός 1-0 τον Παναθηναϊκό «αγγίζει» το Τσάμπιονς Λιγκ

efthia

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας, 2-1 τον Παναθηναϊκό με ανατροπή!

efthia

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ, 3-2 τον ΠΑΟΚ στον τελικό!

efthia
Φόρτωση....