Στιγμές

Ο Δήμος Λαμιέων έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Λαμιέων, με την παρουσία του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Πρωτοσύγκελου Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου, του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Πρέντζα, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων, μελών της Μείζονος Μειοψηφίας  και των εργαζομένων.

Ο Πρωτοσύγκελος μετά την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό προς τη νέα Δημοτική αρχή καθώς και στους υπαλλήλους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ουσιαστικής άσκησης των καθηκόντων τους επ’ ωφελεία όλων των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «…Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας για την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όλους του αιρετούς συναδέλφους που βρίσκονται σήμερα στην εκδήλωση και προπάντων όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Λαμιέων. Θα τονίσω μόνο πώς οι πολίτες προσμένουν αρκετά από εμάς προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες της καθημερινότητας τους αλλά και να υλοποιηθεί ο συνολικότερος σχεδιασμός μας για το Δήμο. Γνωρίζω τις ελλείψεις σε προσωπικό που παρατηρούνται διαχρονικά στις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στο Δήμο μας, αφού χθες μάλιστα είχα ενημέρωση από το Σύλλογο Υπαλλήλων, όπως επίσης ξέρω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετυχαίνουμε μέσα από την αγαστή συνεργασία μας μέρα-μέρα, βήμα-βήμα, μικρούς και μεγάλους στόχους. Είμαι σίγουρος πως όλοι μας, αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου Λαμιέων θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί εμείς και κυριότερα οι συνδημότες μας θέλουμε έναν καλύτερο Δήμο.

Χρόνια Πολλά σε όλους…».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο «ΣΥΝ στον Άνθρωπο» στην Ογκολογική του Νοσοκομείου Λαμίας

efthia

Καθαροδευτέρα στην Αμφίκλεια…

efthia

Κοντοσούβλι 130μ. στο καρναβάλι της Αμφίκλειας

efthia
Φόρτωση....