ΕθνικάΠοδόσφαιροΤύπος

Παρελθόν από σήμερα ο Λεωνίδας Βόκολος για τον ΠΑΣ Λαμία

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος!  Ο 55χρονος προπονητής μετά την τραγική εικόνα της ομάδας στις Σέρρες και την εύκολη ήττα από τον Πανσερραϊκό, συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ κι έλυσε τη συνεργασία μαζί της.

Ο Βόκολος επανήλθε στην ομάδα μετά το διαζύγιο με τον Κύπριο Σατσιά, προερχόμενος από μια θαυμάσια πορεία τα δύο προηγούμενα χρόνια που συνδυάστηκαν κατ’ αρχήν με την παραμονή της στην Α’  Εθνική και στη συνέχεια με την κατάκτηση της 6ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια η περσινή ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτε τη φετινή, αφού φέτος η Λαμία «χτίστηκε» με παίκτες αμφιβόλου αξίας και σίγουρα πολύ κατώτερης ικανότητας για τα δεδομένα της Α’  Εθνικής, κάτι άλλωστε που αποδείχτηκε περίτρανα στις 19 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει μέχρι τώρα…

Ο Βόκολος λοιπόν ήρθε για δεύτερη φορά στην ομάδα στις αρχές του Οκτώβρη βρίσκοντας ένα ρόστερ που είναι ζήτημα αν θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και την Α2 Εθνική!

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον ίδιο, η φετινή «ομάδα» απέδειξε ότι όλα αυτά που είχαν ειπωθεί από το καλοκαίρι ήταν δυστυχώς πραγματικότητα. Έτσι η Λαμία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται συνεχώς σε αγωνιστική κρίση και σε σταθερή πτωτική πορεία φτάνοντας και… «ελέω παρασκηνίου» στην πόρτα της καταστροφής.

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν το διαζύγιο με τον προπονητή και τους συνεργάτες του, που επισημοποιήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι, με την ακόλουθη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με κοινή συναίνεση, με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Βόκολο. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Coach εις το επανιδείν…

Ευχαριστούμε επίσης τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή, κ. Radisav Dragicevic, κ. Patricio Javier Fernandez, κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλο και κ. Ξενοφώντα Μπέτσιο για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη

 

Για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Α’  Εθνικής απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή 26/1 και ώρα 17:00, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο από το site της ομάδας μας tickets.lamia1964.gr μέχρι και την έναρξη του αγώνα και από τα γραφεία της ομάδας (Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), Τετάρτη 22/1 και Πέμπτη 23/1 από 10:00 μέχρι 13:30, Παρασκευή 24/1 από 10:00 μέχρι 13:00 από 18:00 μέχρι 20:00 και Σάββατο 25/1 από 10:00 μέχρι 13:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1, 2, 14, 15,16,17: ΚΑΝΟΝΙΚΟ10€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5,6:  ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15€ / ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννημένα από το 2010 και μετά): 5€

ΚΕΡΚΙΔΑ 8 (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ): 10€

***   Τονίζεται ότι την Κυριακή 26/1, μέρα της αναμέτρησης με τον ΆΡΗ, δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας.

 

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Για τα σώματα ασφαλείας κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα μας τον κωδικό/εισιτήριο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident και στο επόμενο βήμα ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο (δεν επιλέγουν το Skip) και στη συνέχεια σκανάρουν με NFC το διαβατήριο τους.

Προσοχή: η επιλογή event tickets στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Gov.gr Wallet είναι μόνο για αλλοδαπούς

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

***   Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Επειδή βάσει του νέου νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτηρίου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι τα ίδια).

– Απαγορεύεται η προσέλευση πέριξ του γηπέδου άνευ εισιτηρίου καθώς θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο!

Στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’  Εθνικής, όπως η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος Α’  Εθνικής αγωνιστικής περιόδου 2025-26, οριστεί για τις 23 Αυγούστου 2025.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε το Προεδρείο της Α’  Εθνικής, όπως προχωρήσει σε πρόσκληση υποβολής προσφορών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 9 ΠΑΕ-Μελών (πλην των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ), από την αγωνιστική περίοδο 2025-26 και με τριετή ή τετραετή τουλάχιστον διάρκεια, ώστε να αξιολογηθούν.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν όλα τα θέματα κλήρωσης αγώνων πλέι οφ (θέσεων 1-4 & 5-8) και πλέι άουτ (θέσεις 9-14).

Σε συνέχεια σχετικής συζήτησης στην ΕΕΠ/ΕΠΟ, για τη μετάθεση της λήξης των πλέι οφ 2024-25, το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’  Εθνικής αποφάσισε ομόφωνα να αξιολογήσει και να λάβει σχετική απόφαση για το αίτημα σε προσεχή συνεδρίασή του, ώστε να ληφθούν υπόψη παράμετροι που αφορούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, στις οποίες συμμετέχουν 3 ΠΑΕ-Μέλη της διοργανώτριας αρχής, καθώς και άλλα ζητήματα, σχετικά με τη μετάθεση.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η θεσμική συμμετοχή της Νομικής Υπηρεσίας της Α’  Εθνικής, καθώς και των Νομικών Υπηρεσιών ΠΑΕ-Μελών που το επιθυμούν, στην Επιτροπή Κανονισμών της Ε.Π.Ο.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκη της Μπενφίκα με Βαγγέλη Παυλίδη στο Πριγκιπάτο

efthia

Α’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί της 22ης αγωνιστικής

efthia

Κληρώνουν την Παρασκευή τα πλέι οφ & πλέι άουτ της Α2 Εθνικής

efthia
Φόρτωση....