Φθιώτιδα

Παρουσιάσθηκε & παραδόθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα “Lamia Open”

Παρουσιάσθηκε και παραδόθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα ”LamiaOpen”, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή αποτελεί ένα από τα υποέργα της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λαμίας», με Δικαιούχο το Δήμο Λαμιέων και Συνδικαιούχο το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της εταιρίας PUBLICOTA, παρέδωσε & παρουσίασε την ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία έχει στόχο την προβολή και παροχή υπηρεσιών στις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

Η παράδοση-παρουσίαση έγινε παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θανάση Κυρίτση, του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Αρβανίτη, των στελεχών του ΑΚΕ Λαμίας Μαρία Αποστόλου και Σοφία Τσέλλου, μελών του ΔΣ και των ωφελούμενων επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης.

Η Πλατφόρμα Ενίσχυσης Τοπικής Επιχειρηματικότητας αποτελεί το κεντρικό σημείο πρόσβασης των εσωτερικών και εξωτερικών χρηστών στις υπηρεσίες και στις δημοσιευμένες πληροφορίες του ΑΚΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, η πλατφόρμα περιλαμβάνει:

Ένα διαδικτυακό τόπο (website) προβολής αλλά και παροχής υπηρεσιών σε επισκέπτες και επιχειρήσεις του ΑΚΕ,

Εφαρμογή για κινητές συσκευές (iOS/Androidapp) που διευκολύνουν τον επισκέπτη στον προγραμματισμό, τη σχεδίαση και την υλοποίηση μιας επίσκεψης σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή σημείο ενδιαφέροντος εντός του ΑΚΕ.

Ένα web εργαλείο διαχείρισης των εφαρμογών (backend) και των υπηρεσιών ενημέρωσης

Βασικές λειτουργίες που παρέχονται από την Πλατφόρμα Ενίσχυσης Τοπικής Επιχειρηματικότητας:

Ενημέρωση του ευρέος κοινού για τη φιλοσοφία, τη χωροθέτηση (με υποστήριξη ψηφιακών χαρτών) και τη λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου,

Παρουσίαση όλων των επιχειρήσεων (εμπορικών) που συμμετέχουν στο ανοικτό εμπορικό κέντρο καθώς και άλλων σημείων ειδικού ενδιαφέροντος στην περιοχή (π.χ. μουσεία, θέατρα κ.λπ.),

Ειδικό χώρο ανάρτησης προσφορών, εκπτώσεων κ.λπ. στις οποίες θα προβαίνουν οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο ΑΚΕ,

Παρουσίαση των ωφελειών για τον καταναλωτή που θα διεξάγει τις αγορές του στο Ανοικτό Eμπορικό Kέντρo,

Υποστήριξη συστήματος επιβράβευσης της πιστότητας των καταναλωτών που θα προτιμούν για τις αγορές τους τα καταστήματα που βρίσκονται εντός του Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου. Ειδικότερα το υποσύστημα επιβράβευσης της πιστότητας των καταναλωτών, θα περιλαμβάνει:

Διαδικασία εγγραφής υποσύστημα επιβράβευσης μέσω web, app

Διαχείριση Προνομίων μελών προγράμματος επιβράβευσης.

Tρόπους εξαργύρωσης πόντων βάση κανόνων

Σύστημα Μηνυμάτων (sms, e-mail, push notifications) για marketing & promotions

Η  νέα πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στον  σύνδεσμο www.openlamia.gr και θε εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η πλατφόρμα προώθησης θα ενισχύσει την ταυτότητα της εμπορικής περιοχής, θα αυξήσει την προβολή των καταστημάτων σε κατοίκους και επισκέπτες και αναμένεται να αυξήσει την επισκεψιμότητα των καταστημάτων της περιοχής.

Σχετικές αναρτήσεις

Έπεσε άσφαλτος στην επαρχιακή οδό Στύρφακας- Μοσχοκαρυάς

efthia

Εγκαινιάστηκε το έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Μαλεσίνα

efthia

Νέα χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας

efthia
Φόρτωση....