Φθιώτιδα

Στη Λαμία βρέθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ χαιρετίζουν από καρδιάς την υποδοχή του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, αλλά και την προετοιμασία που είχε κάνει όλες τις προηγούμενες ημέρες για την επιτυχία της αυτοκινητοπορείας – περιοδείας και συνέντευξης τύπου που έδωσαν σήμερα τα σωματεία μας στην πλατεία ελευθερία στις 11:30.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα την υποδοχή του λαού της Λαμίας που ήταν συγκινητική και μεγάλη.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα μαθαίνουν την αλήθεια για το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ και την αποτυχία του σχεδίου της κυβέρνησης. Όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του λαού την καταγγέλλει και συντάσσεται μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε για την επαναλειτουργία της και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

Η επιτυχία της απεργίας και της συναυλίας αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και την Φωτεινή Βελεσιώτου την Τετάρτη στις 12:30 μμ στην παραλία της Λάρυμνας είναι δεδομένη.

Συνεχίζουμε την δράση μας  για να:

  • μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ
  • μάθει όλοι η Ελλάδα την αλήθεια
  • γίνουν ακόμη πιο δυναμικές, μαζικές και αποφασιστικές οι επόμενες κινητοποιήσεις έτσι ώστε να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή, να μην σπαταληθεί άλλο χρήμα του λαού, να μην μαραζώσουν μεγάλες περιοχές σε 5 νομούς της χώρας μας.

Η ΛΑΡΚΟ  είναι η μοναδική βιομηχανία παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η παραγωγή της ήταν μεγαλύτερη, από την παραγωγή των ΗΠΑ.

Το κλείσιμο της είναι εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και επιχειρησιακό έγκλημα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Σχετικές αναρτήσεις

Στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ο εμπαιγμός δεν περνάει

efthia

Νέα έργα, μελέτες και παρεμβάσεις εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό

efthia

Αναβαθμίζονται τα φανάρια σε κόμβους της Δυτικής Λαμίας

efthia
Φόρτωση....