Φθιώτιδα

Στη Λαμία τα δύο PZL για την αεροπυρόσβεση κατά την θερινή περίοδο

Οι «ιπτάμενοι φύλακες» στη μάχη της άμεσης επέμβασης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο, τα δύο αεροσκάφη τύπου PZL, βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο της Λαμίας.

Τα δύο εναέρια μέσα πυρόσβεσης ενισχύουν όπως κάθε καλοκαίρι στο μέγιστο βαθμό, την δυνατότητα περιπολίας και της έγκαιρης επέμβασης όπου εκδηλωθούν πύρινα μέτωπα και ιδιαίτερα σε δύσβατες και απρόσιτες περιοχές.

Το κλιμάκιο Λαμίας της 359 ΜΑΕΔΥ που αποτελείται από 22 άτομα, επισκέφθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέα Τζουβάρα και του Προϊσταμένου της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στερεάς Πολύζου Ζώη.

Αρχικά καλωσόρισαν το Διοικητή και το λοιπό προσωπικό και συνομίλησαν για τον βαθμό της επιχειρησιακής ετοιμότητας στην καταστολή των πυρκαγιών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων τόνισε ότι η παρουσία των αεροσκαφών ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, ευχόμενος η αντιπυρική περίοδος να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινούν έργα οδικής ασφάλειας στη Φθιώτιδα

efthia

Καθαρισμός, άρση προσχώσεων και αποκατάσταση βλαβών Σπερχειού

efthia

Τράπεζα ενημέρωσης στο Δήμο Λαμιέων για το μεταναστευτικό ζήτημα

efthia
Φόρτωση....