Πολιτική

Στον Άρειο Πάγο ο Γιάννης Σαρακιώτης με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και να της εκφράσει την έντονη ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έρευνα για τις υποκλοπές, μετέβη κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, τον Συντονιστή Τομεαρχών και βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη και τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης και βουλευτή Κέρκυρας, Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Ειδικότερα, οι παριστάμενοι βουλευτές δήλωσαν την έντονη ανησυχία και αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ γιατί 25 μήνες μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις για ένα μείζον δημοκρατικό και συνταγματικό ζήτημα, για την παρακολούθηση του μισού υπουργικού συμβουλίου, της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, εισαγγελέων, πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων.

Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ θα συνεχίσει να ζητά απαντήσεις, επιτάχυνση της έρευνας και απόδοση των ευθυνών για ένα μείζον ζήτημα παραβίασης του κράτους δικαίου, που έχει εκθέσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και συνδέεται με βασικά δημοκρατικά δικαιώματα και τη διαφάνεια.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για την επέτειο των 50 ετών από την κυπριακή τραγωδία

efthia

Εντάξτε άμεσα και τους αγρότες της Θεσσαλιώτιδας στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

efthia

Μετά από 5 χρόνια αδιαφορίας, σας φταίνε τελικά οι φορείς της Φθιώτιδας;

efthia
Φόρτωση....