Auto Moto

Σύσκεψη για το Ράλι Ακρόπολις 2024 στη Λαμία

 Πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη για την έγκαιρη οργάνωση και διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτέμβρη 2024, με επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα διαμόρφωσης και βελτίωσης των ειδικών διαδρομών, καθώς επίσης και οργανωτικά ζητήματα για την ομαλή – επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, παρουσία της Αλυτάρχη Ανίτας Πασαλή, του Αναπληρωτή Αλυτάρχη Νίκου Μανώλη, καθώς επίσης και του Υπεύθυνου διαδρομών Ανδρέα Γρηγορόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος, Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα αθλητισμού Ηλίας Καλτσάς, η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Σούλα Στιβακτή, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης κι εκπρόσωποι των Δήμων Μακρακώμης και Λαμιέων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αλλά από τη Λαμία.

Σχετικές αναρτήσεις

Ράλι Ακρόπολις 2026: Ρεκόρ συμμετοχών Rally1 για το WRC 2026

efthia

Το Ράλι Ακρόπολις 2026 αποκαλύπτεται

efthia

Στη Λαμία το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 2026 – Η εκκίνηση στις Θερμοπύλες …

efthia
Φόρτωση....