Ψυχαγωγία

Φεστιβάλ Καντίνας από 11-13 Ιούλη στη Λαμία

Η Λαμία είναι ο επόμενος σταθμός του Φεστιβάλ Καντίνας κι ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά τρεις ημέρες γεμάτες γεύσεις και διασκέδαση στο Canteen Festival που θα λάβει χώρα στον χώρο της ΠΕΛ από την Πέμπτη 11 μέχρι το Σάββατο 13 Ιούλη!

Ελάτε να απολαύσετε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, καθημερινά από τις 18:00.

Το φεστιβάλ φιλοξενεί ποικιλία καντινών που θα προσφέρουν εκλεκτές γεύσεις, όπως: παραδοσιακό περέκ, λαχταριστή καμινάδα, δροσιστικό bubble tea, αυθεντική pizza, ζουμερά burgers, κλασικά hot dogs, γλυκά churros, εξωτικά noodles και ευφάνταστα cocktails. Κάθε επισκέπτης θα βρει κάτι που να ικανοποιεί τον ουρανίσκο του.

Η είσοδος στο φεστιβάλ κοστίζει 3 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 10 ετών και άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) εισέρχονται δωρεάν. Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, υποστηρίζοντας τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Για να δημιουργηθεί η τέλεια ατμόσφαιρα, κάθε βραδιά θα συνοδεύεται από ζωντανές εμφανίσεις τοπικών ορχηστρών, προσφέροντας ψυχαγωγία και ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στο Φεστιβάλ Καντίνας Λαμίας 2024. Ελάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, γευτείτε υπέροχα εδέσματα, απολαύστε καλή μουσική και συμβάλλετε σε έναν καλό σκοπό.

***   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr.

Σχετικές αναρτήσεις

Όλα όσα έγιναν στο «Green Genesis» στη Δίβρη

efthia

Μουσική περατζάδα «Τραγουδώντας στα Στενά της πόλης

efthia

26 Αυγούστου 2023: Το DivrisFest ξαναχτυπά!

efthia
Φόρτωση....