Πολιτιστικά

Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας στην Αρκίτσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία», του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Αρκίτσας στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αρκίτσας Δήμο Λοκρών.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών Αθ. Ζεκεντές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας  Αργ. Μοδιάτης και ο π. Λάμπρος Λάμπρου τόνισαν τη σπουδαιότητα της μητρότητας στη διάρκεια της ζωής και τη μοναδικότητα της λέξης μητέρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, το Χορευτικό Τμήμα Λάρυμνας σε συνεργασία με το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου «Υάμπολις» Εξάρχου, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Κλείδωνας», το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου «Η Αρεθούσα» Αγίου Κωνσταντίνου, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία».

Σχετικές αναρτήσεις

Πανελλήνια Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων το Σαββατοκύριακο στη Λαμία

efthia

Μουσική Εκδήλωση στο Δομοκό «Όταν οι Τοίχοι Ψιθυρίζουν Ιστορίες»

efthia

Ημέρα Μνήμης Μικρασιατικού Ελληνισμού και Χορωδιακή Συνάντηση στην Αταλάντη

efthia
Φόρτωση....