ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της League Phase

Τέσσερις ομάδες έχουν τρεις στις τρεις  νίκες και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας: ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Άρης και ΑΕΚ νίκησαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και οδηγούν την κούρσα.

Εύκολα ο Ολυμπιακός τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ τη Λάρισα, δύσκολα η ΑΕΚ τη μαχητική Ηλιούπολη, με ανατροπή ο Παναθηναϊκός 2-1 τον Ατρόμητο.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν χθες, ο εκ των πρωτοπόρων Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας με γκολ του Μπάλτσι (73′) και έφτασε στο τρία στα τρία.
Ο Άρης νίκησε 3-1 το Αιγάλεω στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας (Φοφανά στο 54′ ο σκόρερ για τους Αθηναίους, Ρόουζ στο 29′, Σούντμπεργκ 58′ και ο Μόρον στο 95’ για τον Άρη) και η ΑΕΚ πέτυχε στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης το γκολ της νίκης επί της γηπεδούχου με τον Καλοσκάμη στο 96′ και “απέδρασε” με το τρίποντο.
Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπάκου (36′), αλλά έφτασε στην ανατροπή με Πάντοβιτς (50′) και Μλαντένοβιτς (66′) που σκόραραν και οι δύο από ασίστ του εξαιρετικού Τσιριβέγια.
Εύκολα ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0 στο Φάληρο τον Βόλο (από δύο γκολ οι Γιάρεμτσουκ, Μπιανκόν και ένα ο Γιαζιτζί με πέναλτι), ενώ εύκολη ήταν και η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας στην Τούμπα με 4-1. Ιβανούσετς (2′), Κωνσταντέλιας (13′), Ντεσπόντοφ (17′) με πέναλτι και Μύθου (31′) τα γκολ των “ασπρόμαυρων”, μείωσε σε 4-1 ο Τούπτα στο 75′ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της League Phase:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρώτο «καρέ» των γκολ στην Γ’ Εθνική

efthia

Με… σβηστές μηχανές ο Ολυμπιακός, 5-0 τον Βόλο

efthia

Α’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί της 8ης αγωνιστικής

efthia
Φόρτωση....