Ανακοινώσεις

12 Μάη: Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτή -τριας

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Νοσηλεύτριας / Νοσηλευτή στις 12 Μαΐου κάθε έτους, τονίζεται η αξία της Νοσηλευτικής Επιστήμης στο τοπίο της υγείας και στο χώρο της περίθαλψης.

Οι Νοσηλευτές αποτελούν σταθερό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας προστατεύοντας το πολύτιμο αγαθό της υγείας, όπου με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους  συμβάλουν στη θεραπεία και στην αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Συνεισφέρουν στη διατήρηση του επιπέδου της υγείας του γενικού πληθυσμού μέσω της εξειδικευμένης και εξατομικευμένης παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας και περίθαλψης. Οι ανάγκες υγείας διαρκώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις  που απαιτούν Νοσηλευτές με επιστημονική κατάρτιση και ειδικές δεξιότητες για την τέλεση του καθήκοντός τους στην περίθαλψη και στη φροντίδα του ασθενούς.

 Οι Νοσηλευτές που εργάζονται στις δομές υγείας της 5ης ΥΠΕ, αποτελούν επαγγελματίες υγείας, που με συνεχείς εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις στις εξελισσόμενες νέες τεχνικές και τεκμηριωμένες επιστημονικά διαδικασίες, αντεπεξέρχονται με επιτυχία στο έργο τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τιμώντας την επιστήμη τους, με σεβασμό στο άτομο για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, αποδεικνύουν τη σημαντικότητα του ρόλου τους.                                    Η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ αναγνωρίζοντας περίτρανα την αξία της πολύτιμης προσφοράς στον συνάνθρωπο και την αναμφισβήτητα διαχρονική στήριξη του υγειονομικού μας συστήματος, εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη συμβολή των Νοσηλευτών και εύχεται « χρόνια πολλά με υγεία» σε όλους!

                                                                       Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ                                                                  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                                                                                         ΦΩΤΗΣ  ΣΕΡΕΤΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβουλές προς τους πολίτες-ηλικιωμένους, από περιστατικά εξαπάτησης

efthia

Για την πυρκαγιά στην εταιρεία Γιαννίτσης

efthia

Έλεγχο για τα σχολικά γεύματα ζητάει η παράταξη Απ. Γκλέτσου

efthia
Φόρτωση....