Περιφέρεια

9 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά Ελλάδα

 Εννέα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Στερεάς, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών (1 άτομο), του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (4 άτομα), των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου (2 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (1 άτομο) και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε 7 διαφορετικές περιπτώσεις κατασχέθηκαν συνολικά 456,95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Επιπλέον, σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς κατασχέθηκαν 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ενώ επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στην “Κεραμιδέζα” του Δήμου Τανάγρας

efthia

Τα δρομολόγια των Κ.Α.Μ. για την εβδομάδα από 15 έως 21 Απρίλη

efthia

Στις 23 Απρίλη εγκαινιάζεται ο αυτοκινητόδρομος Ε65 (Λαμία-Τρίκαλα)

efthia
Φόρτωση....