ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Τρεις νεαροί της Κ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΣ Λαμία

Επενδύει στο μέλλον ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου της Α’  Εθνικής «ανέβασαν» στην πρώτη ομάδα τρεις παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Ο λόγος για τον 17χρονο αμυντικό, Κωνσταντίνο Γυφτομήτρο, τον 19χρονο μέσο, Ραφαήλ Μαργαρίτη, και τον 17χρονο μέσο, Δημήτρη Τσιάκα, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Πρόκειται για τους:

Για τον Γυφτομήτρο:  Ο 17χρονος (9/1/2007) αμυντικός Κων/νος Γυφτομήτρος από την Κ19 της Λαμίας, με καταγωγή από το Καρπενήσι.

Για τον Μαργαρίτη:  Ο 19χρονος (21/12/2004) μέσος Ραφαήλ Μαργαρίτης από την Κ17 και στη συνέχεια την Κ19, με καταγωγή από τη Λαμία.

Για τον Τσιάκα:  Ο 17χρονος (17/8/2007) μέσος Δημήτρης Τσιάκας από την Κ17 και στη συνέχεια την Κ19, με καταγωγή από τη Λαμία.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι «killer» του Μεξικού υπέγραψαν την πρεμιέρα, 2-0 τη Ν. Αφρική

efthia

Μουντιάλ 2026: Η αυλαία άνοιξε με λάμψη… Σακίρα

efthia

Μουντιάλ 2026: Σέντρα στο πιο διευρυμένο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας

efthia
Φόρτωση....