ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Ολική ανατροπή για τον Λεβαδειακό στο 93’ μέσα στο Αγρίνιο!

Με ανατροπή στο σκορ και «λυτρωτή» τον Βήχο, ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο κερδίζοντας με 2-1 τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ  9-14 του πρωταθλήματος της Α’  Εθνικής.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με πέναλτι του Γιώργου Λιάβα στο 31ο λεπτό, όμως οι αλλαγές του Παπαδόπουλου έκαναν τη διαφορά στην επανάληψη. Ο Ρόμο ισοφάρισε στο 72’ και ο Βήχος στο 93’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Βοιωτούς που έκαναν άλμα παραμονής.

Μοιρασμένο το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν το ρυθμό. Σε μια κεφαλιά του Κάτρη στο 11’, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή των Βοιωτών. Οι γηπεδούχοι, όμως, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ έπειτα από παρέμβαση του VAR κι ενώ αρχικά ο διαιτητής είδε ανάποδα τη φάση.

Ο Μαυρίας ανατράπηκε από τον Γκαραβέλη, ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ειδοποιήθηκε από το VAR (Πουλικίδης και Κατοίκος), έκανε on field review και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Στην οποία ευστόχησε ο Λιάβας για το 1-0. Σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς ο Τσάβες απέκρουσε εντυπωσιακή την κεφαλιά του Πεντρόζο στο 41’.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο, μέχρι που ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε τις αλλαγές στο 70ο λεπτό. Ο Ρόμο, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πήδησε πάνω από τους αντιπάλους του και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τσάβες, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του  Γιαννιώτα – που επίσης είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο.

Δυο λεπτά μετά, οι Βοιωτοί πίστεψαν πως έκαναν την ανατροπή, όταν ο Ζίνι από κοντά με προβολή σκόραρε μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας. Ωστόσο, έπειτα από νέα παρέμβαση του VAR, o Τσακαλίδης έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Ρόμο στον Τσάβες. Ήταν η σειρά του Γιάννη Πετράκη να παρέμβει με τις αλλαγές του στο ματς, όμως ο Μαϊντέβατς στο 88’ έκανε… τσαφ προ του Γκαραβέλη.

Για να φτάσουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από νέα εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα «κόλλησε» στη μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, με τον Βήχο να γίνεται κάτοχος και με κοντινό σουτ να νικάει τον Τσάβες για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι έμειναν για τέταρτο ματς δίχως νίκη αλλά και σε απόσταση 11 βαθμών από την προτελευταία Καλλιθέα, με τον Λεβαδειακό να πλησιάζει στους δυο βαθμούς τα «καναρίνια», παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Μπακάκης, Λιάβας (80’ Νικολάου), Μαυρίας (80’ Αποστολόπουλος), Μπουζούκης (65’ Πέρες), Λουίς (84’ Κοντούρης), Ρόα (65’ Λαχούντ), Μαϊντέβατς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λαμαράνα, Βήχος, Μορέιρα (70’ Άβραχαμ), Πεντρόζο (46’ Όζμπολτ), Συμελίδης (46’ Γιαννιώτας), Κάτρης, Λιάγκας, Μπάλτσι (70’ Ρόμο), Ζίνι (88’ Αμπού Χάνα), Τσάπρας.

Σχετικές αναρτήσεις

Αήττητη σε 10 ντέρμπι η ΑΕΚ

efthia

Ο Ταμπόρδα στο 81’ έκοψε τον δρόμο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

efthia

Φινάλε με ισοπαλία για την ΑΕΚ και φιέστα τίτλου στην Αγιά Σοφιά…

efthia
Φόρτωση....