Φθιώτιδα

Αποκατάσταση πρανών και οδοστρώματος στην ανατολική παράκαμψη Λαμίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Αποκατάσταση πρανών περί της ανατολικής παράκαμψης Λαμίας, παραπλεύρως του κυκλικού κόμβου Ξηριώτισσας», το οποίο υλοποιείται από την Π.Ε. Φθιώτιδας.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης των πρανών, την αντιμετώπιση φθορών του οδοστρώματος, καθώς και ασφαλτοστρώσεις, με στόχο την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας της ανατολικής παράκαμψης Λαμίας, ενός ιδιαίτερα επιβαρυμένου κυκλοφοριακά οδικού άξονα.

Η παρέμβαση κρίθηκε αναγκαία λόγω καθιζήσεων και φθορών που παρατηρήθηκαν στα πρανή και στο οδόστρωμα.

Η Π.Ε. Φθιώτιδας συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις αποκατάστασης όπου κρίνεται απαραίτητο, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία των πολιτών και στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κ. Σανίδας, δήλωσε: «Με το συγκεκριμένο έργο παρεμβαίνουμε σε ένα κομβικό σημείο της ανατολικής παράκαμψης Λαμίας, όπου είχαν παρουσιαστεί προβλήματα στο οδόστρωμα και στα πρανή. Στόχος μας είναι η αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας και η απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων. Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας.»

Σχετικές αναρτήσεις

Στο πλωτό μουσείο Νεράϊδα τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης

efthia

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 27/4 έως 3/5

efthia

Δυο συλλήψεις, 8 προσαγωγές ΡΟΜΑ στη Λοκρίδα για πετούσαν πέτρες στα οχήματα της ΑΘΕ

efthia
Φόρτωση....