Φθιώτιδα

Έργα κατασκευής δικτύου Φυσικού Αερίου από σήμερα στην Παπαφλέσσα

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 1 Ιούλη οι εργασίες εκσκαφής για την εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μυρμιδόνων, Παπαφλέσσα, Στουρνάρα και Κωνσταντινουπόλεως.

Τα έργα στην περιοχή θα έχουν συνολική διάρκεια μαζί με τις αποκαταστάσεις περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα γίνεται τμηματικά διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών.

Η κυκλοφορία για την παράκαμψη της ανόδου της οδού Στουρνάρα θα γίνεται μέσω των οδών Θερμοπυλών – Αγ. Βαρβάρας – Μιαούλη σαν εναλλακτική διαδρομή.

Η κάθοδος θα γίνεται με παράκαμψη μέσω της οδού Καποδιστρίου – Μυρμιδόνων, είτε μέσω της οδού Παπαποστόλου – Ανδρέα Παπανδρέου.

Η λεωφοριογραμμή θα τροποποιείται ανάλογα με την πορεία των εργασιών και μετά το πέρας αυτών η κυκλοφορία θα δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων καλείται ο εργολάβος να προβεί σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, στην προειδοποίηση των οδηγών, και ρύθμιση της κυκλοφορίας με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται και την μη εκτέλεση εργασιών την ημέρα της Λαϊκής Αγοράς (Πέμπτη).

Επίσης από την Τεχνική υπηρεσία γίνεται έκκληση για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών το συντομότερο δυνατόν, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξέφραγο αμπέλι η ΛΑΡΚΟ

efthia

Συνεχίζονται οι πιέσεις από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας για το Κτηματολόγιο

efthia

Συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα των Εθνικών δρόμων

efthia
Φόρτωση....