Αυτοδιοίκηση

Ανοιχτή ενημέρωση στο Μώλο από τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων

Τον κύκλο των ανοιχτών ενημερώσεων με τους πολίτες συνέχισε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης, στο Δημοτικό Κατάστημα Μώλου, παρουσία των Αντιδημάρχων, Δημ. Κριτσόβα, Νικ. Μπατσογιάννη, Νικ. Παπαγρηγορίου και Λεων. Πενταλιού.

Ο κ. Συκιώτης αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας, όπως η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, οι ιδιωτικές συνδέσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, ο αγωγός ομβρίων υδάτων, η αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών, η μεταφορά του αγροτικού ιατρείου, η υδροδότηση στον Άγιο Χαράλαμπο, η δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού, η πλήρης αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, η αύξηση των δρομολογίων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, η αναβάθμιση των ΚΕΠ και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Μώλου.

Παράλληλα, άκουσε τις απόψεις των πολιτών και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν.

Το «παρών» στην ανοιχτή ενημέρωση έδωσαν ακόμη οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγίας Τριάδας, Ανάβρας και Μώλου  Βασ. Μπάκας, Θ. Μαντανίκας και Γ.  Παταργιάς αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Γ. Ιωάννου από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Δήμαρχο Λαμιέων

efthia

Κάλεσμα Γιάννη Αποστόλου στους δημότες για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

efthia

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Φυσικού Αερίου στο κέντρο της Λαμίας

efthia
Φόρτωση....