Φθιώτιδα

Αρχίζει η κατασκευή πολυχώρου εκδηλώσεων στα Αργύρια

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κατόπιν υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Μακρακώμης, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 223.200 ευρώ, ολοκλήρωσε τη δημοπράτηση και ήδη προχώρησε στη συμβασιοποίηση του έργου: «Κατασκευή Πολυχώρου στην Τ.Κ. Αργυρίων του Δήμου Μακρακώμης».

Αναμένεται πλέον η εγκατάσταση εργολάβου και η έναρξη εργασιών κατασκευής του πολυχώρου εκδηλώσεων. Επισημαίνεται ότι η κατασκευή ενός τέτοιου χώρου αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας Αργυρίων, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος για εκδηλώσεις κλπ.

Ο πολυχώρος θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Μακρακώμης, επιφάνειας 522,92 τμ. Το κτίριο θα είναι ισόγειο, ελαφρά υπερυψωμένο, με συνολική επιφάνεια 94,42τμ. Το μέγιστο ύψος του κτιρίου θα είναι 5,80 μέτρα.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ανταποκρινόμαστε σε ένα χρόνιο αίτημα κατοίκων της Κοινότητας Αργυρίων και προχωρούμε στην ανέγερση πολυχώρου για τις ανάγκες συνάθροισης και διεξαγωγής πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων.

»Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 223.200 ευρώ, ολοκληρώσαμε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και οι εργασίες ξεκινούν την επόμενη περίοδο. Ανυπομονούμε να το δούμε ολοκληρωμένο και να ανταμώσουμε όλοι εκεί».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΕΦΕΤ αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου σχολικών γευμάτων, στη Λαμία

efthia

Οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του ΤΕΕ Αν. Στερεάς

efthia

Διακοπή κυκλοφορίας Τετάρτη-Πέμπτη στο κέντρο της Λαμίας

efthia
Φόρτωση....