Φθιώτιδα

Για τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα

Η επιτυχημένη και μαζική απεργιακή συγκέντρωση σήμερα (χθες) στη Λάρυμνα, με φόντο το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, έστειλε αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία: δεν το βάζουμε κάτω, θα υπερασπιστούμε τις ζωές και τα δικαιώματα μας – το φουγάρο της ΛΑΡΚΟ θα ξανακαπνίσει.

Ο παλμός, η συμμετοχή εργαζομένων και λαού από όλη την περιοχή, η φλόγα των μαθητών, η συγκίνηση με τα τραγούδια που τραγουδήσαμε όλοι μαζί στην συναυλία αλληλεγγύης, με τον  Γ. Νταλάρα και την Φ. Βελεσιώτου, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργάτες και εργάτριες από τα εργοστάσια, από τα γραφεία και αλλού, που τόσο καιρό δίνουν μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς και σήμερα σμίξαμε τα χέρια μας ξανά.

Χαιρετίζουμε τα αδέρφια μας από την ΛΑΡΚΟ – στεκόμαστε δίπλα τους μέχρι να ξεπαγώσει η τσιμινιέρα.

Η σημερινή απεργία δείχνει τη δύναμη της οργάνωσης των εργαζομένων και έτσι θα συνεχίσουμε: για να υπογραφούν ΣΣΕ, για αυξήσεις στους μισθούς, για αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα. Προτάσσουμε τον δικό μας αγώνα ενάντια στα κύματα ακρίβειας, στην επίθεση στο εργατικό εισόδημα, στην πολιτική που στραγγαλίζει τις ανάγκες μας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, μπαίνουμε μπροστά μαζί με τα σωματεία μας, μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΛΑΜΙΑΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Συμεών από 27 Μάη έως 2 Ιούνη

efthia

Το πρόγραμμα κουνουποκτονίας της Εβδομάδας στη Φθιώτιδα

efthia

Τη λήστεψε με μαχαίρι, μόλις έβγαλε χρήματα από το ΑΤΜ, στη Λαμία

efthia
Φόρτωση....