Μπάσκετ

Στις 27 Απρίλη εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Γοργοπόταμο

Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου «Η Ζωοδόχος Πηγή» ιδρύθηκε το 2014 μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού και έχει ως σκοπό την κοινωνική , πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπτυξη του χωριού μας , αλλα και της ευρύτερης περιοχής .

Εδρεύει στο Γοργοπόταμο του Δήμου Λαμιέων .

              Στα δέκα αυτά χρόνια λειτουργίας έχει πραγματοποιήσει ουσιαστικά έργα για το χωριό (ανακαίνιση του εν ενεργεία νηπιαγωγείου Γοργοποτάμου , ανακαίνιση του ΙΝ Αγίου Νεκταρίου Γοργοποτάμου , τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο χωρίο μας 24 ώρες το 24 ωρο προσβάσιμος και 25 εκπαιδευμένοι συγχωριανοί μας στις πρώτες βοήθειες) ύψους 50.000 ευρώ .

               Πρόσφατα παραδόθηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ που η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων , του Συλλόγου και την ευγενική χορηγία της εταιρίας Τechnomar shipping inc μετά από παρέμβαση του Υπουργού υποδομών και μεταφορών Χρήστου Σταικούρα .

               Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ολική επιστροφή για τον Έσπερο Λαμίας στην Α2 Ανδρών!

efthia

Oλοκληρώθηκε το τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball 2024 στη Λαμία

efthia

Tροποποίηση προγράμματος 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Λαμία 2024

efthia
Φόρτωση....