Ανακοινώσεις

Γ. Μουλκιώτης: Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ για δουλειά και ανάπτυξη

Οι μάσκες έπεσαν.

Αποκαλύφθηκε η παταγώδης αποτυχία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι ανύπαρκτοι  σχεδιασμοί της,  με παράδοση του εθνικού πλούτου της ΛΑΡΚΟ  σε ιδιώτη.

Οι εργαζόμενοι στη τύχη τους. Καμία ουσιαστική μέριμνα για αυτούς. Η τεχνογνωσία τους με ενεργή καθημερινή  δράση σε μεταλλευτικές δραστηριότητες, δεν απασχολούν τους αρμοδίους κυβερνητικούς παράγοντες.

Η υποκριτική  πολιτική  μέριμνα της κυβέρνησης, για τις θέσεις εργασίας,  μετα τις καταγγελίες των συμβάσεών τους, εξαντλείται μόνο σε   πιθανολογούμενη απασχόληση  μεσω προγραμμάτων της  ΔΥ.ΠΑ. σύμφωνα με σημερινή πασχαλινή  ΚΥΑ,  με φορείς υποδοχής   Αυτοδιοίκηση, ΕΣΥ (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας), ΕΦΚΑ  κλπ,  σε άγνωστο μελλοντικό χρόνο.

Διότι ακόμα και σήμερα, δεν έχει καταρτισθεί ούτε εκδοθεί από την ΔΥ.ΠΑ. η αρχικά προβλεπόμενη Δημόσια Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ απομένει η ακολουθούμενη διαδικασία εκδήλωσης προθέσεων των όσων από τους φορείς  επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΔΥ.ΠΑ. με άγνωστο τον αριθμό των προτεινόμενων θέσεων εργασίας   και των αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Πλήρης αδιαφορία για τους εργαζόμενους, για την τύχη των οικογενειών τους, με έωλους  σχεδιασμούς και αδιέξοδες λογικές, με άγνωστη πορεία από 12 Μάη 2024.

Η ώρα της αλήθειας σήμανε. Κυνική η πολιτική της Κυβέρνησης που οδηγεί κάποιους εργαζόμενους με πολυετή εμπειρία σε θέσεις «ψυγεία», άσχετες με τις γνώσεις τους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι μαζί και κοντά στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους για δουλειά και ανάπτυξη.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ψήφισμα της «Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία» για την Παλαιστίνη

efthia

Τι αποφάσισε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

efthia

Συμβουλές προς τους πολίτες-ηλικιωμένους, από περιστατικά εξαπάτησης

efthia
Φόρτωση....