Ανακοινώσεις

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Οι πολίτες χτυπήσαν καμπανάκι. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει…

H ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ηττήθηκε,στις πρόσφατές εκλογές για την ευρωβουλή  αλλά παρέμεινε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα και επίσης ένα από τα ισχυρότερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, οι κινήσεις πρέπει να είναι ψύχραιμες, συγκεκριμένες και άμεσες.

Για να το πούμε απλά, οι ψηφοφόροι δεν απέρριψαν την ΝΔ. Δεν πήγαν «σε άλλο μαγαζί». Μετακινήθηκαν προσωρινά σε χώρους που θεωρούν όμορους πολιτικά με την ΝΔ, σε μια εκλογή που δεν διακυβεύεται η κυβερνησιμότητα της χώρας και έβγαλαν μια «κίτρινη κάρτα» στην κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι σαρξ εκ της σαρκός της ΝΔ. Άνθρωποι με τους οποίους η κυβέρνηση οφείλει να «μιλήσει» και να τους επαναπατρίσει πολιτικά.

Η ακρίβεια έπαιξε το ρόλο της για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ποιος μπορεί να αγνοήσει την επίδραση της ακρίβειας στη συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου; Ας είμαστε όμως λογικοί. Ο Έλληνας που πλέον έχει εύκολα τα ακούσματα και τις παραστάσεις από το εξωτερικό, γνωρίζει ότι η ακρίβεια είναι παγκόσμιο πρόβλημα.

Και σε κάθε περίπτωση, ο συντηρητικός ψηφοφόρος δεν ψήφισε Βελόπουλο και Λατινοπούλου για να του λύσουν το πρόβλημα της ακρίβειας…

Η δημόσια τάξη λοιπόν, με την ευρύτερη έννοια, είναι ο καθοριστικός παράγοντας και η νέα κυβερνητική δράση οφείλει να έχει επίκεντρο το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.

Η εσωτερική ασφάλεια είναι επίσης ζήτημα υπαρξιακό για τον μέσο Έλληνα και ευρωπαίο πολίτη. Που πλέον δεν ανέχεται κακοποιούς να ενδύονται «επαναστατικό μανδύα» και να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, δημόσιους χώρους και να διαταράσσουν τις συγκοινωνίες κλείνοντας δρόμους για την προβολή μειοψηφικών αιτημάτων και προσωπικής ατζέντας.

Ο μέσος πολίτης δεν ζητά πλέον, απαιτεί, να είναι και να νιώθει ασφαλής παντού. Στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, στα σπίτια και στις δουλειές του.

Ο μέσος πολίτης επίσης δεν επιθυμεί να ασχολούνται συνεχώς οι κυβερνώντες με την ατζέντα των δικαιωματιστών. Ευτυχώς στον τόπο μας η Δημοκρατία είναι ακλόνητη, τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται επαρκώς και κανείς δε διώκεται ούτε για την ιδεολογία του, ούτε για τη θρησκευτική του πίστη, ούτε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Η συνεχής ενασχόληση με ατζέντες ακραίων δικαιωματιστών αποξενώνει τους πολίτες, τους κάνει να μη νιώθουν σημαντικοί και τους ωθεί σε επιλογές χωρίς νόημα και προοπτική.

Πολιτική είναι η υιοθέτηση και η έκφραση πλειοψηφικών τάσεων.

Οι πολίτες χτυπήσαν καμπανάκι. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει.

Ο  Υπουργός, οι Βουλευτές, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, στελέχη της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, δώσαμε μια μάχη με καθημερινή παρουσία σε όλο το νομό.

Γνωρίζαμε ότι η εκλογή θα είναι πολύ δύσκολη.

Δεν είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε !

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τα μέλη των οργανώσεων και τους απλούς ψηφοφόρους που στήριξαν με πάθος την προσπάθεια μας αυτή.

Σταθερά, δυνατά, συνεχίζουμε όλοι μαζί.

Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σπύρος Κωσταράς

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκέντρωση στην πύλη της ΛΑΡΚΟ αύριο Τετάρτη στις 10.30

efthia

Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ – ΟΧΙ στις απολύσεις

efthia

Απαράδεκτοι και επικίνδυνοι…

efthia
Φόρτωση....