Αυτοδιοίκηση

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Στυλίδας

Με την τελετή ορκωμοσίας, της νέας Δημοτικής Αρχής Στυλίδας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, στο ασφυκτικά γεμάτο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στους 7 Δήμους της Φθιώτιδας, οι οποίοι ξεκινούν από αύριο την καινούργια αυτοδιοικητική περίοδο.

Ο Δήμος Στυλίδας είναι ένας από τους 3 Δήμους που άλλαξαν διοίκηση, αφού στις πρόσφατες εκλογές η παράταξη του Γιάννη Αποστόλου «Μαζί μπορούμε», πέτυχε μεγάλη νίκη με ποσοστό 49,52% κερδίζοντας 15 έδρες και την απόλυτη πλειοψηφία στο Δήμο της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Ο νέος Δήμαρχος, την περασμένη τετραετία δούλεψε με σοβαρότητα και μεθοδικότητα από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας και κατάφερε να φτάσει στην καθαρή νίκη, μια νίκη που είχε προδιαγραφεί από τα μισά σχεδόν της προηγούμενης περιόδου.

Στην τελετή ορκωμοσίας πρωτοστάτησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών απευθύνοντας στο νέο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους τις ευχές του για την ανάλειψη των καθηκόντων τους.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας  Σανίδας, οι Δήμαρχοι Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Λαμιέων), Σούλα Στιβακτή (Αμφίκλειας-Ελάτειας), Μπάμπης Λιόλιος (Δομοκού), Θανάσης Ζεκεντές (Λοκρών), Γιώργος Χαντζής (Μακρακώμης), Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Αποστόλου απευθυνόμενος στο ακροατήριο είπε:

Μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και να επιτύχουμε μεγαλύτερα πράγματα. Είναι η δική μας θέση αρχής. Η θέση που θα υπηρετήσω με συνέπεια και υπομονή τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχουμε πλήρη συνείδηση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε και γνωρίζουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες μας.

Ξεκινάμε μια νέα αρχή. Με προοπτικές και φιλοδοξίες, για την βελτίωση και ανάπτυξη όλων των κοινοτήτων μας σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου μας. Μια νέα αρχή όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο δημότης, μια νέα αρχή συνεργασίας με όλους, για την ευημερία των κατοίκων μας.

Έχουμε την γνώση και την θέληση. Έχουμε την αγάπη για τον τόπο μας αλλά και την τόλμη να τον αλλάξουμε προς όφελος των δημοτών μας.

Με την σκέψη στα παιδιά μας να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, με αναβάθμιση των υποδομών και με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής μας. Αγκαλιά με την πολιτιστική μας ταυτότητα και τους συλλόγους που την εκπροσωπούν. Αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους των τεχνών και δημιουργικής σκέψης.

Δεσμεύομαι, μαζί με τους συνεργάτες μου, από τις 2 του Γενάρη, να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να πάμε τον Δήμο Στυλίδας ψηλά. Σίγουρα ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Αυτό για το οποίο όμως νιώθω σίγουρος είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσω. Και σε αυτό δεσμεύομαι. Και η μεγαλύτερη ανταπόδοση για μένα θα είναι σε 5 χρόνια από τώρα να χαρώ να το διαβάσω και στα βλέμματά σας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν στο να βρίσκομαι σήμερα εδώ ενώπιων σας ως Νέος Δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας. Να ευχαριστήσω τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων. Να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας που δεν εξελέγησαν αλλά η συμβολή τους στην νίκη στις εκλογές ήταν καταλυτική και ουσιώδης. Να ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες για την προσήλωση τους στον κοινό στόχο και την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό τον καιρό.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με την στήριξη και την υπομονή της, βοήθησε ώστε να ανταπεξέλθω στην επίπονη και σκληρή προεκλογική περίοδο.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με το βλέμμα, όχι μόνο στις οικογένειές μας και σε αυτούς που αγαπάμε, αλλά και σε αυτούς που είναι μόνοι ή περνάνε δύσκολα και έχουν πραγματικά την ανάγκη μας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ …. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Να είστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε!

Σχετικές αναρτήσεις

Την Τετάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

efthia

Μέχρι τις 11.30 οι Λαϊκές στη Λαμία λόγω καύσωνα

efthia

Δημοτική Αρχή Λαμιέων: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά

efthia
Φόρτωση....