Αυτοδιοίκηση

Ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου στον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου

Την ισχυροποίηση των παρεμβάσεων και διεκδικήσεων για τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Λαμιέων προς την κυβέρνηση, επιβεβαίωσε η συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, χθες βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, οι Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Σύμβουλοι και συνεργάτες του βουλευτή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων έθεσε μια σειρά ζητημάτων με κυρίαρχα την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, της αστυνόμευσης στην πόλη με την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, τις ιαματικές πηγές, το Νοσοκομείο Λαμίας καθώς και θέματα καθημερινότητας.

Σε κοινή τους τοποθέτηση Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισαν την άριστη συνεργασία τους μέσα από τη συναντίληψη προτεραιοτήτων και τη συνένωση δυνάμεων που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη στο αναπτυξιακό πεδίο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Σχετικές αναρτήσεις

Τη Δευτέρα η Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Στυλίδας

efthia

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Δήμαρχο Λαμιέων

efthia

Κάλεσμα Γιάννη Αποστόλου στους δημότες για τη συνεδρίαση της Δευτέρας

efthia
Φόρτωση....