Πολιτική

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας το Σαββάτο στη Λαμία

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αύριο Σαββάτο στις 12.30 το μεσημέρι θα βρεθεί στη Λαμία και θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην πλατεία πάρκου.

Συγκεντρώσεις ΚΚΕ στη Φθιώτιδα για τις Ευρωεκλογές

Το Σάββατο 25 Μάη

Στις 7:30, η ΚΟ Στυλίδας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως Στυλίδας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Στις 8:00, η ΚΟ Δομοκού του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη, στην Ομβριακή στην πλατεία, στην ταβέρνα “του Πιλότου”. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 26 Μάη

Στις 11, η ΚΟ Δομοκού του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη, στο Περιβόλι στο καφενείο “Δεληγιάννη”. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα 27 Μάη

Στις 7:30, οι ΚΟ ΛΑΡΚΟ και Λάρυμνας-Μαρτίνου του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη, στο καφέ-ουζερί “Ο Φάρος” στην παραλία Λάρυμνας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

Την Παρασκευή 31 Μάη

Στις 9:00, οι ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση, στη Λαμία στην Πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Μπασδέκης, Παναγιώτης Πολίτης και Βικτωρία Κούτση.

Το Σάββατο 1 Ιούνη

Στις 8:00, η ΚΟ Πελασγίας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, στην Κεντρική Πλατεία της Πελασγίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Ιούνη

Στις 11:00, η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Καλύβα του Στεφανή για το ξεκίνημα του ένοπλου αγώνα. Θα μιλήσει η γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ Ανδριάνα Μπαφούτσου.

Στις 12:00, στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Πτέραρχος ε.α.

Σχετικές αναρτήσεις

Γ. Σαρακιώτης: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ στις ηλικίες 17-35 ετών»

efthia

Με την ίδια σύνθεση το Υπουργικό Συμβούλιο της Παρασκευής

efthia

Προ των πυλών ο ανασχηματισμός

efthia
Φόρτωση....