Περιβάλλον

Περιβαλλοντικός περίπατος στις πηγές του Γοργοποτάμου

Έναν υπέροχο περιβαλλοντικό περίπατο απόλαυσε πλήθος κόσμου στα νερά του Γοργοποτάμου, χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου.

Ο Δήμος Λαμιέων με το Γραφείο Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Δάσους, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τη συμμετοχή του Συλλόγου Νεολαίας Γοργοποτάμου «Η Ζωοδόχος Πηγή», του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοσχοχωρίου Φθιώτιδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κρικέλλου, διοργάνωσαν τη δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Ο Γοργοπόταμος, γνωστός για την πλούσια ιστορία του και την πανέμορφη φυσική του ομορφιά, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για έναν περίπατο που συνδυάζει την απόλαυση της φύσης με την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Πολύ περισσότερο δε, όταν αποτελεί για τον Δήμο Λαμιέων πηγή ζωής και αειφορίας.

Το παρών από το Δήμο Λαμιέων έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος υπεύθυνος για τα Προγράμματα Εθελοντισμού Γιάννης Κουτκιάς, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Αντωνίου-Σιούτα, ο ιερέας του Γοργοποτάμου ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας και δεκάδες περιπατητές.

Σχετικές αναρτήσεις

Άσε την αδρεναλίνη να σε οδηγήσει και δες τον κόσμο από τα 2457μ

efthia

OXI στο φωτοβολταϊκό πάρκο Άγναντης Πελασγίας

efthia

Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας

efthia
Φόρτωση....