Μπάσκετ

Στις 27 Απρίλη εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Γοργοπόταμο

Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου «Η Ζωοδόχος Πηγή» ιδρύθηκε το 2014 μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού και έχει ως σκοπό την κοινωνική , πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπτυξη του χωριού μας , αλλα και της ευρύτερης περιοχής .

Εδρεύει στο Γοργοπόταμο του Δήμου Λαμιέων .

              Στα δέκα αυτά χρόνια λειτουργίας έχει πραγματοποιήσει ουσιαστικά έργα για το χωριό (ανακαίνιση του εν ενεργεία νηπιαγωγείου Γοργοποτάμου , ανακαίνιση του ΙΝ Αγίου Νεκταρίου Γοργοποτάμου , τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο χωρίο μας 24 ώρες το 24 ωρο προσβάσιμος και 25 εκπαιδευμένοι συγχωριανοί μας στις πρώτες βοήθειες) ύψους 50.000 ευρώ .

               Πρόσφατα παραδόθηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ που η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων , του Συλλόγου και την ευγενική χορηγία της εταιρίας Τechnomar shipping inc μετά από παρέμβαση του Υπουργού υποδομών και μεταφορών Χρήστου Σταικούρα .

               Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκησε μέσα στη Βαρκελώνη και προκρίθηκε στο F4 του Βερολίνου ο Ολυμπιακός

efthia

Στο φάιναλ φορ της Euroleague, για 12η φορά, ο Παναθηναϊκός

efthia

Παναθηναϊκός-Μακάμπι (σήμερα 21.15) για μια θέση στο F4 της Euroleague

efthia
Φόρτωση....