Εκπαίδευση

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας

Το Πρότυπο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», καλεί μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου, για αίτηση κατ΄ εξαίρεσης εγγραφής, σύμφωνα και με τις ειδικές κατηγορίες όπως αυτές ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.

Επίσης, καλεί μαθητές και μαθήτριες των ενδιάμεσων τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου και  πιο συγκεκριμένα μαθητές που ενδιαφέρονται για εγγραφή στη Β΄ και στην Γ΄ τάξη Γυμνασίου, καθώς και στη Β΄ τάξη Λυκείου, να υποβάλουν αίτηση εγγραφής, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ενδοσχολικές εξετάσεις εισαγωγής, οι οποίες θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2023.

Η Μητρόπολη Φθιώτιδας στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενίσχυση της διάθεσης αριστείας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών μας, και σαν μια πρόσκληση γνωριμίας με τον ωραίο στίβο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης έχει καθιερώσει υποτροφίες και κίνητρα για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2231022138, 2231022576 και 6977230417 (Ιωάννης Ζαχαράκης, Σχολάρχης) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχολείου μας  www.ekklamias.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Από Δευτέρα οι εγγραφές στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Λαμιέων

efthia

Ημερίδα Μαθηματικών την Πέμπτη 23 Μάη, στη Λαμία

efthia

Επιμορφωτική Διημερίδα – Βιωματικό Σεμινάριο στο Καρπενήσι

efthia
Φόρτωση....