Αυτοδιοίκηση

Τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λοκρών

Η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, των 25 Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και Συμβούλων των 14 Κοινοτήτων του Δήμου Λοκρών για την δημοτική περίοδο 2024 – 2028,  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αταλάντης.

Την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών και ακολούθησε η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Λοκρών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, οι Δήμαρχοι Μακρακώμης  Γιώργος Χαντζής, Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, Αμφίκλειας – Ελάτειας Σούλα Στιβακτή, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Στερεάς Ελλάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Δήμαρχοι Αταλάντης και Μαλεσίνας, εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, φορέων και συλλόγων και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Λοκρών στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά για το 2024 και δήλωσε: «Συγχαίρω όλους τους νεοεκλεγέντες και εύχομαι καλή συνεργασία για το καλό του Δήμου και των δημοτών. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τη γιορτή της αυτοδιοίκησης και της τοπικής δημοκρατίας. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τις οικογένειες όλων των αιρετών για τη στήριξη τους στην άοκνη προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τους εργαζομένους του Δήμου Λοκρών για τη συνεργασία. Καλώ την κεντρική κυβέρνηση να εμπιστευτεί περισσότερο την αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού. Διαβεβαιώνουμε τους δημότες πως θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας!»

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τις 11.30 οι Λαϊκές στη Λαμία λόγω καύσωνα

efthia

Δημοτική Αρχή Λαμιέων: Απόλυτη προτεραιότητά μας τα παιδιά

efthia

Κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Στυλίδας, για το Σαββατοκύριακο

efthia
Φόρτωση....