Αυτοδιοίκηση

Τη Δευτέρα η Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Στυλίδας

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη στις 18.00 στη Στυλίδα θα γίνει  ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε δημοτικός σύμβουλος (ως ένα θέμα ο καθένας).

Τα θέματα θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου τρεις ημέρες πριν από την συνεδρίαση.

Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση. Από τα θέματα της κλήρωσης, μέχρι τρία θέματα πρέπει να αποτελούν πρόταση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.

Επιπλέον των ανωτέρω δέκα θεμάτων, έως δύο θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων επιθυμούν να θέσουν θέματα προς συζήτηση στην ειδική αυτή συνεδρίαση να τα υποβάλλουν στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση s.triantafillou@stylida.gr, μέχρι την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00΄, για να γίνουν αποδεκτά και να συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη.

Σχετικές αναρτήσεις

«Ανακυκλώνω τα ρούχα μου! – Τους δίνω μια νέα ζωή!»

efthia

Στυλίδα: Χάρισε στα ρούχα σου μια νέα ζωή

efthia

Καθαρισμός οικοπέδων στο Δήμο Στυλίδας από τους ιδιοκτήτες

efthia
Φόρτωση....