Φθιώτιδα

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του με αφορμή την έλευση του νέου έτους, υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών.

 Ο Μητροπολίτης κατά την τοποθέτηση του ευχήθηκε τόσο στον πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και στους παριστάμενους χρόνια πολλά και ευλογημένα, ενώ τόνισε πως η εκκλησία είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και παράγουν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρυσόστομος Καρέλλης ανέλυσε τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης για τα επόμενα χρόνια και τόνισε ότι σε αυτήν τη νέα προσπάθεια το Επιμελητήριο οφείλει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων και ευχήθηκε μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του προχώρησε σε τιμητικές βραβεύσεις των υπαλλήλων και των συνεργατών του φορέα εξαίροντας την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό.

Τυχερή της εκδήλωσης η Άννα-Παναγιώτα Σιασιάκου υπεύθυνη λογιστηρίου του επιμελητηρίου, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Σχετικές αναρτήσεις

Με αλυσίδες η κίνηση από Λαμία προς Καρπενήσι

efthia

Ψηφιακός Xάρτης ασφαλών σημείων συγκέντρωσης σε περίπτωση σεισμού

efthia

Το Λειτουργικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας από 17 έως 23 Μάρτη

efthia
Φόρτωση....