Αυτοδιοίκηση

Αγιασμός της νέας Δημοτικής Αρχής του Πανουργιά Παπαϊωάννου

        Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Λαμιέων η εθιμοτυπική διαδικασία παράδοσης-παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου Δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θύμιου Καραΐσκου και του νέου Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στο νέο ξεκίνημα και σε κλίμα συναίνεσης μεταξύ των  δύο αυτοδιοικητικών έγινε ενημέρωση για το σύνολο του έργου που έχει πραγματοποιηθεί την προηγούμενη τετραετία στο Δήμο Λαμιέων αλλά και την προοπτική που ανοίγεται για τη νέα Δημοτική Αρχή το προσεχές διάστημα με επικεφαλής το νέο Δήμαρχο και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες του.

           Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επίσης στο Δημαρχιακό κατάστημα, τελέστηκε αγιασμός για τη νέα Δημοτική Αρχή από το Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο τις μεταρρυθμίσεις που θα είναι προς όφελος των πολιτών.

                Ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

           «Το 2024 θα είναι ένα έτος πολλών προκλήσεων και απαιτήσεων αλλά και σημαντικών ευκαιριών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων που υποσχεθήκαμε πως θα αξιοποιήσουμε, για να προχωρήσουμε μπροστά, με πρόγραμμα και αναπτυξιακή στρατηγική για όλους τους πολίτες.

          Εύχομαι η νέα χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο σημαντικών αλλαγών για το Δήμο Λαμιέων, με πρόοδο, ευημερία και ευτυχία.

           Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους σας και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας οι οποίοι περιμένουν πολλά από εμάς.

           Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή Χρονιά!».   

***   Ακολουθούν δύο χαρακτηριστικά βίντεο από τον αγιασμό στο Δημαρχείο και τι είπε ο μητροπολίτης Συμεών στο νέο Δήμαρχο Λαμιέων…

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μητρώο ευάλωτων ομάδων πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών στη Λαμία

efthia

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων

efthia

Σύσκεψη Πολιτικής προστασίας στον Δήμο Στυλίδας

efthia
Φόρτωση....