Πολιτική

Απάντηση Γιάννη Σαρακιώτη στις αθλιότητες Παύλου Μαρινάκη

Στις αθλιότητες και στις ύβρεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Π. Μαρινάκη απάντησε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Μαρινάκης, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ψήφισε το 2019 έναν Ποινικό Κώδικα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εγκληματιών».

Όπως επεσήμανε ο κ. Σαρακιώτης: «Τα φθηνά σχόλια και η λάσπη στον ανεμιστήρα συνθέτουν ένα πρωτοφανές μείγμα ποινικού λαϊκισμού, το οποίο διαθέτει μηδαμινή επαφή με την επιστήμη και τα πραγματικά δεδομένα, όπως καταδείχθηκε και από την πρόσφατη κοινοβουλευτική διαδικασία για τη ψήφιση της… 17ης αλλαγής στους Ποινικούς Κώδικες, τα τελευταία 4,5 χρόνια! Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αντί να εκτοξεύει απολύτως αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ας εξηγήσει στους πολίτες γιατί η βαριά εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατά 25% κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ.. Ας απολογηθεί, εκ μέρους της Κυβέρνησης, για την ατιμωρησία, η οποία επικρατεί όσον αφορά τα βαριά εγκλήματα, με αποτέλεσμα η Αθήνα να θυμίζει… Σικάγο του Μεσοπολέμου.

Οι πολίτες πληροφορούνται και βιώνουν καθημερινά την αδιαμφισβήτητη αλήθεια, της Ελλάδας των ανεξιχνίαστων εγκλημάτων σε ποσοστό 65% και της μη διαλεύκανσης της δολοφονίας Καραϊβάζ, της Ελλάδας των ατιμώρητων εγκλημάτων του “λευκού κολλάρου” και της συγκάλυψης των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών. Επειδή το ψέμα και η μικροκομματική σπέκουλα καταδικάστηκαν πρόσφατα από σύσσωμο το νομικό κόσμο της χώρας στο πλαίσιο της συζήτησης για τους Ποινικούς Κώδικες, ενώ και η Ελληνική Αστυνομία καταγγέλει ότι στελέχη της αντιτρομοκρατικής έχουν μετατραπεί σε… τροχονόμους, τα κυβερνητικά στελέχη της Ν.Δ. οφείλουν να επιδείξουν μεγαλύτερη σοβαρότητα και ταπεινότητα».

Σχετικές αναρτήσεις

Σαρακιώτης: Η Ν.Δ. δίνει τη χαριστική βολή στη Θεσσαλία

efthia

Δυσλειτουργία Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης Δ.ΥΠ.Α. Καρπενησίου

efthia

Εισήγηση Γ. Κοτρωνιά στη Βουλή για το Σ/Ν του υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας

efthia
Φόρτωση....