Άλλα σπορ

Αυτό το Σάββατο στις 19.30 ο Ποδηλατικός Γύρος Τραγάνας

Το Σάββατο 12 του μήνα, στις 19.30, θα διεξαχθεί ο 10ος Ποδηλατικός Γύρος Τραγάνας με αφετηρία την πλατεία Λ.Κολιοφούτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Τραγάνας διοργανώνει κάθε χρόνο[1] Ποδηλατικό γύρο, με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητικού λαϊκού αθλητισμού και της συλλογικότητας των μελών και φίλων του, συμμετέχοντας στην οργάνωση και στη διεξαγωγή του.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Τραγάνας δεν έχει αγωνιστική δομή. Στην πραγματικότητα είναι μια βόλτα με τα ποδήλατα για όλες τις ηλικίες.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (περίπου 4500μ):

Η διαδρομή ξεκινά από την πλατεία Λ.Κολιοφούτη και κατευθύνεται βόρεια προς την παραλία Τραγάνας και ακολουθώντας τον παράλληλα με τη θάλασσα δρόμο, επιστέφει στην αφετηρία. Η διαδρομή είναι ομαλή με μικρή υψομετρική διαφορά και στο μεγαλύτερο μέρος της ασφαλτοστρωμένη (στη δυτική πλευρά της διαδρομής υπάρχει τμήμα 1000μ με χώμα).

Μπροστά από τους ποδηλάτες και σε απόσταση ασφαλείας κινείται αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα με μέλη του συλλόγου για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και για τη διατήρηση χαμηλής ταχύτητας τους. Οχήματα υπάρχουν και στο τέλος της πομπής και για την μεταφορά συμμετεχόντων ή ποδηλάτων (αν χρειαστεί).

Σε όλες τις διασταυρώσεις (της διαδρομής) υπάρχουν μέλη του συλλόγου με ανακλαστικά γιλέκα για να διακόπτουν την κυκλοφορία όπου χρειαστεί.

Νερό διανέμεται στην αρχή στο μέσο και στο τέλος της διαδρομής.

Layout 1

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (περίπου 120μ):

Όσο αφορά τους λιλιπούτιους συμμετέχοντες (με νηπιακά ποδήλατα και καρότσια) συνοδευόμενοι από τους γονείς τους “διατρέχουν” ένα τμήμα της επαρχιακής-δημοτικής οδού που βρίσκεται στην πλατεία Λ. Κολιοφούτη.

Στο τέλος της διαδρομής απονέμεται σε όλους τους συμμετέχοντες έπαινος συμμετοχής.

Στον ποδηλατικό γύρο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες με εξοπλισμό ασφαλείας

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο το 15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού

efthia

Με ρεκόρ συμμετοχών έγινε το Goulinas Volcano Enduro στη Σπερχειάδα

efthia

Στις 28 Απρίλη ο ποδηλατικός γύρος Λαμίας

efthia
Φόρτωση....