Αυτοδιοίκηση

Εγκαινιάστηκε το Κτίριο Κεντρικού Ελέγχου Τηλεμετρίας στο Δήμο Λοκρών

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κτιρίου Κεντρικού Ελέγχου Τηλεμετρίας στο Δήμο Λοκρών. Με την εφαρμογή του έργου της τηλεμετρίας ο Δήμος Λοκρών πρωτοπορεί και επιτυγχάνει τη δραστική μείωση των διαρροών και των βλαβών με την εισαγωγή συστήματος παρακολούθησης ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου του προσφερόμενου ύδατος.

Παράλληλα μετασχηματίζεται ψηφιακά με την εγκατάσταση των ψηφιακών υδρομετρητών και του σταθερού δικτύου ανάγνωσης ενδείξεων προς όφελος των δημοτών, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

Με αυτό το σύστημα ο Δήμος Λοκρών αποκτά τη δυνατότητα του έγκαιρου εντοπισμού βλαβών στο δίκτυο, της άμεσης πρόσβασης και επίλυσης των προβλημάτων, της εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, της μείωσης πραγματικών απωλειών νερού μέσω εντοπισμού των διαρροών και τον έλεγχο ποιότητας του νερού μέσω ελεγχόμενης χλωρίωσης και μετρήσεων.

Με την εγκατάσταση των ψηφιακών υδρομετρητών ο καταναλωτής αποκτά την δυνατότητα να έχει ακριβείς μετρήσεις καταναλώσεων, έγκαιρη ενημέρωση για πιθανά προβλήματα όπως διαρροές ή θραύση αγωγού και την αποφυγή με αυτό τον τρόπο πρόσθετων χρεώσεων, καθώς επίσης μπορεί να έχει διαρκή έλεγχο της κατανάλωσης του μέσω της εφαρμογής του SmartVille.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητρώο ευάλωτων ομάδων πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών στη Λαμία

efthia

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων

efthia

Σύσκεψη Πολιτικής προστασίας στον Δήμο Στυλίδας

efthia
Φόρτωση....