Auto Moto

Εθελοντισμός στο Ράλι Ακρόπολις 2023

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένου εθελοντικού προγράμματος, το Ράλι Ακρόπολις καλεί για ακόμα μια χρονιά τους φίλους του αγώνα να δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση, ζώντας μοναδικές εμπειρίες.

Το Ράλι Ακρόπολις καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ράλι Ακρόπολις δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζήσει από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άρτια διεξαγωγή κάθε σχετικής δράσης, από τη θέση του ενεργού μέλους.

Οι εθελοντές του Ράλι Ακρόπολις καλούνται να προσφέρουν τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους στον αγώνα, και ειδικότερα σε τομείς όπως είναι η εξυπηρέτηση θεατών και χορηγών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης μέσω δράσεων για την Οδική Ασφάλεια και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του αγώνα.

Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας και ζήσε από κοντά κάθε πτυχή του ιστορικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι που διοργανώνεται από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με δράσεις στην Αθήνα, την Κορινθία και τη Στερεά Ελλάδα.

***   Για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε μήνες έμειναν για το Ράλι Ακρόπολις 2024

efthia

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Goulinas Volcano Enduro»

efthia

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για την καταγραφή της 70χρονης ιστορίας του Ράλι Ακρόπολις

efthia
Φόρτωση....