Λαμία

Εργασίες υπογείων δικτύων από την ΔΕΥΑΛ στην ανατολική Λαμία

Η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές και εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας από τις πλημμύρες Σεπτέμβρη 2023» και λόγω εργασιών κατασκευής υπογείων δικτύων, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Χρ. Καραντζάβελου, και θα ισχύσουν έως και την Παρασκευή  7/8/2026.

Οι ρυθμίσεις εφαρμόζονται σύμφωνα με την εγκεκριμένη Μελέτη Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, με στόχο την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την προστασία των διερχομένων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση που θα έχει εγκατασταθεί στην περιοχή, που προβλέπει εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων στο τμήμα της οδού Χρ. Καραντζάβελου (μεταξύ των οικισμών Νέας Μαγνησίας και Ροδίτσας, προς/από την οδό Στυλίδος).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει η απαραίτητη εργοταξιακή σήμανση (πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, αναλάμποντες φανοί κατά τις νυχτερινές ώρες και λοιπά μέσα σήμανσης), η οποία θα συντηρείται συνεχώς από τον Ανάδοχο του έργου, ώστε οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα και να κινούνται με ασφάλεια στην περιοχή των εργασιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας ο Δήμος Λαμιέων λόγω των Καιρικών

efthia

Αυξημένη Επιχειρησιακή Ετοιμότητα του Δήμου Λαμιέων λόγω καύσωνα

efthia

Μέχρι τις 11:30 η λειτουργία της λαϊκών αγορών την Τετάρτη στη Λαμία

efthia
Φόρτωση....