Φθιώτιδα

Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία

Βαρύ το πένθος για την εργατική τάξη σήμερα, με τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη συναδέλφου μας σε εργοτάξιο ασφαλτομίγματος στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, όπου εγκλωβίστηκε σε κατασκευαστικό μηχάνημα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας είναι από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, στην κατεύθυνση της εξέτασης των αιτιών.

Ζητάμε να διερευνηθούν διεξοδικά τα αίτια του δυστυχήματος, να ελεγχθεί εάν η επιχείρηση είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα που ορίζει ο νόμος και αν αυτά τα μέτρα τηρήθηκαν, όπως επίσης να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν.

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του άτυχου συναδέλφου μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας, στην οικογένειά του.

 

Καλτσάς Τεχνική ΑΕ

Τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στον συνάδελφό μας στο ασφαλτικό μας συγκρότημα.

Ο εκλιπών εργαζόταν μαζί μας περί τα 30 χρόνια και ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Χάσαμε έναν φίλο και συνεργάτη.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος και τα αίτια διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Ηλία αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΛΤΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Σχετικές αναρτήσεις

Στα έργα του λιμανιού Στυλίδας και της Αποχέτευσης του Δήμου ο Χρήστος Σταϊκούρας

efthia

Νέο διοίκηση στο Παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

efthia

Συνάντηση Δημήτρη Κουτσούμπα με σωματεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

efthia
Φόρτωση....