ΠοδόσφαιροΤοπικά

Κυπελλούχος ο Αστέρας Σταυρού, 1-0 τη Μαλεσίνα στο ΔΑΚΛ

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που έγινε στο ΔΑΚΛ, ο Αστέρας Σταυρού επικράτησε στον τελικό του κυπέλλου Φθιώτιδας, της πρωταθλήτριας Α’ κατηγορίας Μαλεσίνας 2008, με σκορ 1-0 και κατέκτησε το τρόπαιο της διοργάνωσης για 2η φορά στην ιστορία του.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν  το «χρυσό» γκολ στο 72’ μετά από μια εντυπωσιακή προσπάθεια και μακρινό σουτ του 24χρονου Σεραφείμ Μανιώτη, που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα από τον Διαγόρα Ρόδου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Λέντας, είχε βάλει στο ματς τον σκόρερ πριν 8 λεπτά. Η ομάδα του Σταυρού κλείνει τη φετινή χρονιά λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο, μετά την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί), στο οποίο θα βρίσκεται και την ερχόμενη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, για το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπου πλέον επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της Λοκρικής ομάδας.

Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές μπροστά στις αντίπαλες εστίες, ενώ δεν έλειψαν και οι εκατέρωθεν φωνές για τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τουρκοχωρίτης, Σέττος, Μούτσος, Bασ. Νικολόπουλος, Λελούδας, Δέδες, Καλλής, Ζυγογιάννης (80’ Φουρλεμάδης), Πατσαρούχας (61’ Koυκσόβ), Καράι (88’ Κουγιώτας), Kων. Νικολόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Παρλάντζας (89’ Ροντρίγκεθ), Αντωνόπουλος (89’ Αυγουστάτος), Αλεξίου (81’ Kακκάβας), Δρόσος, Φράγκος (64’ Μανιώτης)

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Άρη και τις ελπίδες του

efthia

Η… Τούμπα έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής

efthia

Αποφασιστικός ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον ΠΑΣ Λαμία

efthia
Φόρτωση....