ΕθνικάΠοδόσφαιρο

Κόντρα στον ΟΦΗ σήμερα (20.00) 0 ΠΑΣ Λαμία

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα είναι οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που αντιμετωπίζουν απόψε (20.00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Α’  Εθνικής.

Στις τάξεις της Λαμίας υπάρχει πολύ καλό κλίμα μετά τα τελευταία εντυπωσιακά αποτελέσματα (με Άρη και Ολυμπιακό) και πίστη για βαθμό ή βαθμούς στο αποψινό παιχνίδι.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πήρε μαζί του στην Κρήτη 22 παίκτες που είναι:

  1. Νάγκι
  2. Χατζηεμμανουήλ
  3. Κοσέλεβ
  4. Βασιλαντωνόπουλος
  5. Τζανετόπουλος
  6. Σιμόν
  7. Σίντκλεϊ
  8. Παπαδόπουλος
  9. Αμαράλ
  10. Κορνέζος
  11. Τζανδάρης
  12. Νούνιες
  13. Μαρτίνεθ
  14. Σλίβκα
  15. Μάλτσι
  16. Τσιλούλης
  17. Στάνκο
  18. Μούλα
  19. Τόσιτς
  20. Ακούνια
  21. Κοντονίκος
  22. Τσούκαλος

***  Εκτός αποστολής για διαφόρους λόγους έμειναν οι: Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Αντέτζο, Γιαννούτσος, Σαντάνα, Ασκόβσκι, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Λέικ, Τερεζίου.

***   Η ΠΑΕ Λαμία, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά την ομάδα ΠΑΝΟΜ στα Μάλια που φιλοξένησε στο γήπεδο της την προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, καθώς και την ομάδα του Ηροδότου για την παραχώρηση του γηπέδου της για την προπόνηση της Κυριακής.

***  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο «γνωστός» Σιδηρόπουλος

Προϊστορία

Χωρίς ήττα είναι ο ΟΦΗ στα πέντε τελευταία του παιχνίδια με τη Λαμία εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα της Κρήτης έχει επικρατήσει στα τρία, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα στα έντεκα τελευταία τους υπάρχει μόλις μια νίκη της Λαμίας, ενώ η έδρα έχει επιβεβαιωθεί μόλις τις τέσσερις φορές.

Για την Α’  Εθνική, ο ΟΦΗ με την Λαμία έχουν αναμετρηθεί έξι φορές με γηπεδούχο τον ΟΦΗ. Στην πρώτη τους συνάντηση – 18 Φεβρουαρίου 2019 η Λαμία επικράτησε με 3-1, χάρη στα γκολ του Καραμάνου, του Χοάν Τόμας και του Μπερτόλιο, ενώ για τον ΟΦΗ είχε σκοράρει ο Σακόρ. Αυτή είναι η μοναδική της εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας του Ηρακλείου.

Στα πέντε από τα έξι τελευταία τους παιχνίδια βρίσκουν γκολ και οι δύο, ενώ οι δύο ισοπαλίες που έχουν στην Κρήτη είναι με 0-0. Αντίθετα στη Λαμία είναι με γκολ, αφού υπάρχει μια φορά το 1-1 και το 2-2 στην αναμέτρηση τους για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Η Λαμία έχει μόλις μια νίκη μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει επικρατήσει στα τρία από τα οκτώ παιχνίδια του και έχει ακόμη τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

6  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3  ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

2  ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1  ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΓΚΟΛ: 10-4

Το φιλμ της  17ης Αγωνιστικής

 

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ…1-2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ…1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ…2-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…2-1

ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ…2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – A.E.K…1-2

Δευτέρα  8  Ιανουαρίου 2024

20:00 Ο.Φ.Η. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Οι διαιτητές των τελευταίων αγώνων του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής

efthia

Αρχίζουν οι αγώνες των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

efthia

Α’ Εθνική – πλέι οφ: Οι αριθμοί της 7ης αγωνιστικής

efthia
Φόρτωση....