ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κόπα Αμέρικα: Νικηφόρο ξεκίνημα για Ουρουγουάη και ΗΠΑ

Νικηφόρα άρχισε η Ουρουγουάη τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς επιβλήθηκε 3-1 του Παναμά στο πρώτο παιχνίδι της για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, το οποίο διεξήχθη στο Μαϊάμι.

 Η «τσελέστε» άνοιξε το σκορ στο “Hard Rock Stadium” με το γκολ του Μαξιμιλιάνο Αραούχο στο 15ο λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντάργουιν Νούνιες στο 85΄.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Ματίας Βίνια, στις καθυστερήσεις (92΄), για να μειώσει ο Παναμάς με τον Μάικλ Μουρίγιο στο τελικό 3-1 στο 94΄.

Στο μεταξύ, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» στον 3ο όμιλο, η -διοργανώτρια του Κόπα Αμέρικα- ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών επικράτησε 2-0 της Βολιβίας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Άρλινγκτον του Τέξας. Ο Κρίστιαν Πούλισικ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 3ο λεπτό και σημείωσε το… γρηγορότερο γκολ των ΗΠΑ στην ιστορία του Κόπα Αμέρικα, ενώ στο 44΄ ο εξτρέμ της Μίλαν έδωσε την ασίστ στον Φολαρίν Μπαλογκούν για το 2-0, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, μολονότι οι Αμερικανοί έχασαν στο β΄ μέρος ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ, 3-2 τον ΠΑΟΚ στον τελικό!

efthia

Α’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ

efthia

Γιόρτασε με γκολ τις 150 συμμετοχές o Ροντινέι

efthia
Φόρτωση....