ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Με Κοπεγχάγη ή Σπάρτα Πράγας η ΑΕΚ, με Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 24 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 31/8.

Οι δέκα ομάδες που θα επικρατήσουν στα πλέι οφ προκρίνονται στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία θα δώσουν ακόμη το «παρών» δέκα ομάδες που θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. έξι από τα πλέι οφ και άλλες τέσσερις από το League Path του τρίτου προκριματικού γύρου).

Επίσης, άλλες 12 ομάδες έχουν προκριθεί απευθείας στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτές είναι οι Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ, Μπράιτον (Αγγλία), Βιγιαρεάλ, Μπέτις (Ισπανία), Αταλάντα, Ρόμα (Ιταλία), Φράιμπουργκ, Λεβερκούζεν (Γερμανία), Τουλούζ, Ρεν (Γαλλία) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία).

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχουν ως εξής:

Σλάβια Πράγας (Τσεχία) ή Ντνίπρο (Ουκρανία) – Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή Γκενκ (Βέλγιο) – Τσουκαρίτσκι (Σερβία)
Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) – Λουγκάνο (Ελβετία)
Αστάνα (Καζακστάν) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Άγιαξ (Ολλανδία)
Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία) ή Χάκεν (Σουηδία) – Αμπερντίν (Σκωτία)
Λίντσερ (Αυστρία) – Ζρίνσκι (Βοσνία) ή Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία)
Ηττημένος του ζευγαριού Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε)-Μόλντε (Νορβηγία) – Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία) ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)
Ηττημένος του ζευγαριού Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) ή Ελσίνκι (Φινλανδία)
Ηττημένος του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) – Ηττημένος του ζευγαριού Ρακόβ Τσεστόχοβα (Πολωνία)-Άρης Λεμεσού (Κύπρος)
Ηττημένος του ζευγαριού ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Ηττημένος του ζευγαριού Κοπεγχάγη (Δανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 17.00 ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία

efthia

Ο ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στο 93’ πήρε μαζί του στην Α2 την Κηφισιά

efthia

Πανηγυρική νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Ατρόμητο

efthia
Φόρτωση....