Άλλα σπορ

Με ρεκόρ συμμετοχών έγινε το Goulinas Volcano Enduro στη Σπερχειάδα

Με τεράστια επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, ολοκληρώθηκε για 2η συνεχή χρονιά το Goulinas Volcano Enduro, που πραγματοποιήθηκε στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά.

Για τρεις ημέρες η πόλη της Σπερχειάδας αλλά και ολόκληρος ο Γουλινάς πλημμύρησε από εκατοντάδες κόσμο και ποδήλατα σε μια μεγάλη γιορτή, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2024.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος Goulinas Adventure και ο  Δήμος Μακρακώμης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας· όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ειδικών διαδρομών, το μαγευτικό φυσικό τοπίο, αλλά και με την εγκάρδια φιλοξενία των ντόπιων και των εθελοντών, που κατέβαλαν το μέγιστο, για την ομαλή έκβαση τη διοργάνωσης.

Σπουδαία επίσης ήταν η συνεισφορά της Κοινότητας Σπερχειάδας,  του Συλλόγου Νέων Σπερχειάδας, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, του Συλλόγου Γυναικών Σπερχειάδας, του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Σπερχειάδας,  του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κοινότητας Φτέρης, της Κοινότητας Φτέρης, και του Ελληνικού Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Μακρακώμης, που φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αξιοσημείωτη ήταν και η προσφορά των γιατρών  Αλέξανδρου Ντζούνα και Αμάντας Πολυδώρου , της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας και φυσικά όλων των εθελοντών που συνετέλεσαν στην περάτωση της διοργάνωσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Με ικανοποιητικές συμμετοχές ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας

efthia

Αυτό το Σαββατοκύριακο το 15ο Επετειακό Μονοπάτι Παρνασσού

efthia

Στις 28 Απρίλη ο ποδηλατικός γύρος Λαμίας

efthia
Φόρτωση....