Αυτοδιοίκηση

Μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες ο Δήμος Στυλίδας

Με διάθεση προσφοράς και σεβασμού προς τους δημότες  διανεμηθήκαν χθες, Πρωτομαγιά, τρόφιμα σε οικογένειες του Δήμου Συλίδας.

Οι  πρωτοβουλίες  προσφοράς , ειδικά αυτές τις Άγιες  ημέρες που διανύουμε, αποτελούν ένα μικρό βήμα προς την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή,  όπου πρέπει και οφείλουμε να την ενισχύουμε συνεχώς.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς  όλους τους απλούς πολίτες  – εθελοντές, που αφιέρωσαν από τον πολύτιμο χρόνο τους στην προσφορά προς τους συνδημότες μας, τους υπαλλήλους του Δήμου Στυλίδας  που συντάχθηκαν και συνέβαλλαν στην κοινή δράση εθελοντισμού, τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων μας όπου μοίρασαν την «πασχαλινή προσφορά αγάπης» σε κάθε γωνιά του Δήμου, τους ανώνυμους δημότες που προσέφεραν από το υστέρημα τους ώστε να μεγαλώσει η «πασχαλινή προσφορά αγάπης», την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Στυλίδας Ειρήνη Ζαγαριώτου για την επιτυχή συμβολή της στην  άρτια οργάνωση & διανομή, το Νίκο Χάδο (πρώην Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας) και την Εταιρεία Agroinvest s.a. που βρίσκεται πάντα αρωγός των δράσεων του Δήμου και με την δική της στήριξη και συμβολή πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αποδεικνύοντας στην πράξη την προώθηση κοινωνικής ευθύνης και στήριξης των τοπικών κοινοτήτων.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητρώο ευάλωτων ομάδων πολιτών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών στη Λαμία

efthia

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων

efthia

Σύσκεψη Πολιτικής προστασίας στον Δήμο Στυλίδας

efthia
Φόρτωση....