Επιστολές

Ντρέπεται και η… ντροπή στο Γυμνάσιο-Λύκειο Υπάτης!

Έχοντας εξαντλήσει όλες τις υπηρεσιακές διαδικασίες, αναγκαζόμαστε δυστυχώς να καταφύγουμε στην δύναμη της “εξουσίας” των social media, αφού οι θεσμικές εξουσίες δεν ανταποκρίνονται.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν την κατάσταση του λεβητοστασίου (μέσω του οποίου ζεσταίνεται το σχολείο) και του μισού κτηριακού συγκροτήματος στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και είναι κλειστό εδώ και 12 χρόνια.

Η ανάρτηση δεν είναι μομφή για τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά για τους πολιτικούς προϊσταμένους τους, οι οποίοι θέτουν τις προτεραιότητες και δίνουν τις εντολές.

Κάθε καλοκαίρι που μπορούν να γίνουν έργα στα σχολεία υπάρχουν οι άδειες των υπαλλήλων και ο Covid “θερίζει” τις υπηρεσίες.

Όταν με το καλό μπαίνει ο Σεπτέμβρης προηγείται πάντα το Rally Acropolis, ενώ φέτος ενόψει των εκλογών ήταν αδιανόητο να πάρουν σειρά τα σχολεία πριν τις παιδικές χαρές και τις πλατείες.

Ήρθε και ο “Daniel” και εξαφανίστηκε κάθε ελπίδα.

Δεν κάναμε αυτή την ανάρτηση νωρίτερα γιατί θέλαμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να ενδιαφερθεί κάποιος, ενώ δεν θέλαμε εν’ όψη εκλογών να χαρακτηριστούμε “προβοκάτορες” και να χάσουν τα λόγια μας την αξία τους.

Στη διάθεση των “αρμοδίων” υπάρχουν όλα τα έγγραφα που έχουν αποσταλεί στο Δήμο και τις υπηρεσίες του και σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα Δημοτικό κτήριο που δραστηριοποιούνται 80 παιδιά και 20 συνάδελφοι.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Υπάτης

Σχετικές αναρτήσεις

Αίτημα Λουκά Αποστολίδη σε Σκυλακάκη και πρόεδρο της ΔΕΗ

efthia

Επιστολή Αθ. Κυρίτση στο υπουργείο για παράταση της διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με POS

efthia

Στον Πρωθυπουργό η διαμαρτυρία επαγγελματιών Καμ. Βούρλων για το φορολογικό νομοσχέδιο

efthia
Φόρτωση....